byebye

hejsanhejsan . :D
Shit pomfritt vilket väder ! Nu ska ni få höra vad jag har haft för mig idag .

Imorse började jag skriva en packningslista packningslistor . Det blev jättekomplicerad för först ska vi åka tåg till Kungshamn och då ska vi bara ha med 2 väskor . Så en liten packningslista till det . Sen skulle pappa komma med resten av packningen på fredag så då måste jag skriva en till packningslista till Kungshamn, Partille och Sälen . Efter att vi har varit i sälen ska vi typ hem och hämta packningen till SC så det blev en tredje lista . Suck ._.' , hur ska jag klara det här. Ni fattar inte hur förvirrad jag är !!

När jag fick hjärnsläpp så slutade jag med packningslistan och åkte till Centrum med Albin och Bastian . Jag skulle låna en bok och Albin skulle till tandläkarn. Så vi satt på biblan lite och sen gick vi till mamma som var hos frissan . Hon var inte klar med håret än så albin och jag fick gå upp själva till Tandläkarn och anmäla honom . Lääskigt .. Sen kom mamma och Bastian efter att Albin blivit "uppropad".

Efter besöket skulle vi äta på hörnet, men albin som varit så duktig och dragit ut tänder fick ingen mat för han hade ju fortfarande bedövningen kvar i munnen . Jag åt pasta med salami och bacon om ni ville veta ;)
Sen åkte vi hem och jag fortsatte med min packningslista . När jag var klar gick jag till Öringebadet och badade med Emma :D Det var superkul ! Vi solade, badade och spelade kort :)

När jag gått hem började jag plocka fram all packning . Till middag åt vi majskolvar, rabarberkräm och mackor . Och nu tycker jag att jag förtjänar en stund vid datan efter all packning i det här varma vädret !:P

Nu orkar jag inte skriva mer, är ganska stolt över att ha skrivit ett så långt inlägg fast jag är så trött ! Men det blir inga bilder tyvärr fast jag är så flitig. Imorgon går tåget klockan 10 så jag hinner nog inte skriva ett inlägg innan . Skriver nog ett fredag eller lördag men tills dess är det
hejdå ! :'(<33

kramkram på er alla ! :love::)


hemma !

hejhej !
Har varit hemma i några timmar nu . Det första vi (albin och jag) gjorde var att slå på tvn och sätta oss och titta på tyskland-england matchen . Varför är jag så inne i VM ? Jag spelar ju inte ens fotboll .. Fast det är ju kul när de gör mål och skjuter straffar ;)
Idag har vi badat i Gunnsjön och Öringesjön och bara tagit det lugnt . Kändes sorgligt när alla började packa in saker i bilarna . Vi brukas ju inte träffas (nästan) hela släkten så ofta då är det tråkigt att skiljas .. Men man måste ju skiljas för att kunna träffas igen :D Så får man tänka !
Imorn ska jag packa , i massor !! Som jag redan skrivit så kommer jag vara borta i en månad från och med på tisdag . Först en vecka i Kungshamn , sen en i Partille , sen en i sälen och en på SportsCamp :D<33. Vi kommer kanske stanna här hemma en dag innan vi åker vidare till SC. Jag kommer nog kunna blogga i Kungshamn från fredag tills jag åker till Partille. Pappa får semester då tror jag och det är han som har datan . Sen kommer jag inte kunna blogga förens vi kommer till Sälen och jag kan försöka skriva ngt inlägg på SportsCamp men jag skulle inte tro det ..
Ikväll ska vi äta lax och sen kolla fotboll . Sen ska jag sooovva !! Är ganska trött efter allt jobb i Bergbo . Jaa , jag hjälpte faktiskt också till. ;) Ska bli skönt att slippa den knöliga bäddsoffan .
Nu ska jag duka . Skriver nog ngt/ngra inlägg imorn. Och om ni har tur lägger jag in en bild ! :P
kramkram :love::)

bränd bulle ?

hejsanhejsan :)<3
Nu är jag på bra humör , vet inte riktigt varför ;)
När vi fikade skulle min kusin värma en bulle men då var den i micron för länge så den började brinna. Tillslut doppades den i en vattentunna utanför huset , och det luktade bränt i köket och vardagsrummet. Vi kollade på formel 1 så det passade ju bara bra med lukten av bränt gummi :P
Sen åkte jag och Carolina fyrhjuling till Gunnsjön och resten gick . Bobby var jättegullig och varje gång någon hoppade i vattnet så blev han jätteglad/orolig så han hoppade också i och följde efter den som badade . Han var så himla gullig !! ;) Jag badade också men när Bobby var upptagen med att följa efter ngn annan .
Påvägen hem såg mamma och jag glassbilen så jag fick kuta upp till huset och hämta mammas plånbok . Och så köpte vi massa glass . Det är ju extra gott när man handlar från glassbilen ;) Kmr ihåg när vi alltid handlade glass hos glassbilen när vi var hos mormor . Det var alltid Hollywood-packetet som gällde och det blev det nu också ofc :D
Nu har vi ätit glass och sitter och kollar Uruguay - Sydkorea , överraskning ?? Just nu står det 2-1 , blev lite ledsen när de gjorde 2-1 målet för jag tycker det är så roligt att kolla på förlängningar och straffar .)
kramkram :love:


regnigt värre

helluluu ;)
Idag regnade det lite och nu är det mulet . Men det kan ju inte vara en midsommar utan regn , right ? Och eftersom att det inte regnade igår så måste det ju göra det idag !
Det blir nog inga bilder idag för jag är trött efter gårdagens fika :P Alla är nog lite trötta idag och det är inget badväder så det blir väl en innedag :) Fast de vuxna fortsätter ju jobba . Jag åkte efter traktorn och släpet med fyrhjulingen till skogen för att de skulle lassa på träd elr ngt och jag hade ingenting att göra så jag kunde lika gärna följa med .
nu ska jag läsa bloggar , ;)
kramkram <33


sista inlägget för ikväll, på riktigt !

hejsanhejsan .
Det blev visst ett till inlägg men jag har ingenting att göra ..
Matchen är slut nu , jag tror det blev 2-1 till spanien elr ngt.
Nu ska alla på kvällspromenad till Gunnsjön så jag ska nog också följa med ;)
kramkram :love::)


jordgubbar och grädde

hellu :)
Nu har vi ätit pommes, fläskfilé och bearnaisesås. Efter det grillade vi marshmallows och nu äter vi jordgubbar med vispgrädde och kollar på simpsons. Hur kan livet bli bättre ??  ;)
Och ännu mer fotboll som vi inte får missa om en kvart. Tror att det är chile-spanien.
Ååååhh , jag hade gjort värsta snygga jordgubben på paint men nu går det inte att lägga in den :tired:
Jag kan lika gärna säga godnatt redan nu för fotbollen börjar så jag kommer antagligen inte blogga mer för ikväll. Såå, gonatt ;)<333
kramkram :love::)


midsommarafton

hejsanhejsan !!
Imorse gick vi ut och plockade blommor till midsommarstången , Carro och jag ville ta fyrhjulingen runt iår igen men det fick vi inte ;):( Efter ett tag började jag och carro tröttna på att plocka blommor så vi började fäktas med vasstrån och då skar jag mig på mitt finger och började blöda :(
Sen blåste jag ballonger, carro knöt snören och albin sprang med de till traktorn och skrindan där åke och anders knöt fast de . TEAMWOOORK!!
Sen åkte vi iväg med skrindan och sjöng , vi åkte och hämtade ngra och sen åkte vi till den stora stången . Men det var så himla varmt där och jag hade handlat glass så jag hade inga pengar kvar till lotter. Så jag gick tillbaka till huset och fikade. Det är alltid asgoda bullar och tårtor på midsommar , eftersom att de är hembakade är de ännu godare !! :)
Sen dansade vi runt vår egna stång och efter det åkte vi med skrindan till poolen. Det var iskallt i vattnet men ganska skönt när man var i . Och när alla badat och torkat åkte vi hem igen.
Idag har jag bränt mig på armarna och axlarna 'snyft' Men lite brun har jag blivit också ;) Nu sitter alla framför tvn . Portugal-Brasilien u know .. Men det står 0-0 :(. Har kollat på jättemånga VMmatcher så jag har tröttnat lite på fotboll nu .. :tired:
Och idag tog jag jättemånga fina bilder !! :D Och det är så jobbigt att lägga in en och en så jag har satt ihop alla på ett annat program ;)
kramkram :love::)



Längtar redan till nästa midsommarafton ;)<33


goodnight!

nu är fotbollsmatchen slut och det kliar och svider i mina ögon .
Men alla andra är uppe så jag får väl vara uppe lite till , jag överlever nog ;)
sov sött :) <33


Bergo :D

hejsanhejsan !
Nu är jag i Bergbo med några kusiner :) Idag har vi lassat hö och badat i poolen , jag doppade mig först *stolt* ;) Sen har vi kollat på fotboll och gått i skogen och huggit ner björk till Midsommarstången. Men vi har inte bara jobbat utan hoppat studdsmatta och fikat också :D Och sen har jag tagit kort som jag lägger in i slutet .
Imorn ska vi åka skrinda till den stora midsommarstången och sen äta här . Iår är det inte lika många med som de andra åren . Men det blir kul ändå :P
Vi kommer hem på söndag , kramkram :love::)







Albin när vi lassade hö



Albin igen



Vår jordkällare elr ngt..



Källaren igen .



Världens modernaste traktor !



Ladan elr ngt..



Bobby :D



Fina blommor ;)


Bergbo :D


lillebrorsa attackerar :O

hellu, det här blir nog mitt sista inlägg innan vi åker till landet.
Kommer träffa alla kusiner där :D Det var supelängesen .
Men nu har jag lovat brorsan att han ska få köra data eftersom att han har diskat .
Men ha en jättebra midsommar !! <33
kramkram :love::)


designen

hejhej
Nu har jag fixat lite med designen , så den blev färggladare nu när det är sommar ! :)
Den är inte helt klar men jag får fortsätta med den när vi har kommit hem från bergbo.
kramkram ;):love:

 


bergbo :)

hejsanhejsan!!
Idag ska vi till Bergbo, det är vårt landställe i Bergshamra. Det är jättemysigt eftersom att vi har en bondgård som grannar och så har vi en egen ladugård där man kan hoppa i höö :D
Vi ska stanna där till typ söndag tror jag, vi ska iaf fira midsommar med hela släkten :), men mitt problem är vad jag ska ha på mig ! Klänning, kjol elr shorts ??
Vi ska åka typ halv 3 elr ngt så tills dess ska jag nog bara packa, äta lunch (;)) och fixa lite med designen om jag orkar. Men jag kommer ju inte kunna blogga när jag är i bergshamra.. Eller jag ska försöka . Pappa kommer med datan på torsdag så jag ska nog hinna skriva ngt inlägg på kvällarna . Ska ta mkt bilder också !! :D
Sen kommer jag ju inte vara hemma så mycket mer. Efter Bergshamra blir det nog Kungshamn, Partille, Sälen och efter det SportsCamp!
Och när vi är i Partille och SportsCamp kommer jag inte kunna blogga alls :(
Nu ska jag äta frukost
kramkram <33:)

designen

hejhej , har lagt in headern men ingenting mer.
Kan ni gissa var jag tog bilden ?? :)
Datan är seg nu så försöker igen senare ;) kramkram :love:


ny design ..


hejsanhejsan .
Idag ska jag vara med Erica . Vi kanske ska bada elr ngt , har inte pratat med henne än.
Senare ska vi ha träning i alby (tror jag..) , och vi som har haft cup hela helgen ! Jag är helt slut i benen !
Nu har jag tröttnat lite på min design så ska försöka fixa ny innan Erica arrives :) Tror att den ska vara blååå , eller gul kanske :D , kramkram :)<3

 


kubb

hejsan hejsan,
jaa , vi åkte ut i kvarten men det vi spelade inte så bra :( Farmor och pappa kom och kollade på matchen idag igen :D Efter matchen stannade jag kvar och åt hamburgare, godis (pappa sa att det var okej att ta en paus från godisförbudet under eken :)) och kollade på matcher.
Sen kom pappa och hämtade mig och Erica och då var klockan typ 4.
Vi hämtade Bassen på skolan och sen skjutsade vi hem Erica.
Hemma kollade jag lite på tv, bloggar och sen åt vi pizza. Det var rester från igår(?) men det var gott idag igen ;)
Sen spelade jag , Bassen och pappa kubb . Jag var själv så det gick inte så bra .. Men sen bytte vi sida och då vann jag och sen bytte vi tillbaka och då vann de. Hmm, det luktar skumt :P
När de vann sista gången blev jag sur på Bassen för att han siktade så bra och sa att jag skulle skjuta hårdare så jag tog en fotboll och kastade på honom :) Det var skönt att ta ut all ilska , hahha :D
Imorn ska jag inte göra ngt speciellt tror jag. Albin ska till grönan så jag måste laga mat åt oss innan han åker  
-.-, köttbullar och pasta som vanligt :)
kramkram :love::)

Nu när det är sommarlov känner jag mig fri som en fågel ... drake ?


kvartsfinal :D

hejsanhejsan :D
Vi vann mot åttondelsfinal-matchen :) Jättebra spelat tjejor !! <3
Efter matchen kollade vi på herrfinalen (teos lag spelade) och ngra matcher till . Och sen gick jag och bassen och handlade remmar . Jag fick glömma godisförbudet för pappa nu när det är eken och de säljer remmar ;)
Sen åkte vi hem och Bassen berättade jättemånga bra historier :P
Nu har jag duschat och (känsliga läsare varnas) pillat bort stelnat var.
Imorn är det match 10:20 tror jag, då är det kvartsfinal och den ska vi vinna !
Nu är det dags för nästa sport, kan ni gissa ? FotbollsVM ofc !!
kramkram :love::)

Min outfit innan matchen :)<3


drömmar ... :)

hejsanhejsan .
Inatt drömde jag att det var en kille som gav mig en systemkamera för att han var trött på sin gamla . Och om ni inte visste så sparar jag pengar till en och det är därför jag har godisförbud så att jag inte ska handla godis för alla pengar. iaf , jag blev fett glad och började fota allt och alla och så fanns det en lista på vad man skulle fota för att bli godkänd i ngt , jag vet inte vad det va men det bryr man ju sig inte om i drömmen ..
Och sen vaknade jag upp och fattade att allt var en dröm och då blev jag ledsen för nu är det flera tusen som fattas tills jag kan köpa en systemkamera :(
Idag ska jag till centrum och fixa en sak och sen ska jag baka superdupergoda mackor !! Och klockan 4 börjar vår enda match idag. Den är mot Tumba och det är åttondelsfinal (som jag skrev igår) . Och det verkar ju inte som att det kommer börja regna idag och det är superskönt :D
kramkram :love::)

dags för slutspel :D

hellojsan !
Idag har vi spelat två matcher och vi vann båda :) Så vi kom tvåa i vår grupp och kommer vidare till a-slutspel. Imorn har vi bara en match och den är mot Tumba. Jag tror att det är åttondelsfinal.
När vi hade spelat båda matcherna stannade jag, jonna och amanda kvar och kollade på andra matcher och sen kom mella också. När p96 spelade hittade jonna och jag på en superhejaramsa om en gräsplätt :D Sen hämtade jonnas mamma oss och skjutsade hem oss.
Och så träffade jag Madde idag och vi kollade när hon spelade mot typ Hammarby . Och så träffade jag flera från SC .
Nu sitter jag och dricker vatten för att "återställa vätskebalansen i kroppen" ;)
kramkram :love::)

gruppspel

hejsanhejsan
idag ska vi spela 2 matcher till . Sen är det slutspel . Först kommer vi möta Spårvägen och sen Dicken . Men det är 2 timmar mellan matcherna så frågan är om jag ska åka hem elr stanna . Om det regnar åker jag självklart hem !
Erica kommer hämta mig här typ halv 9 tror jag och sen åker vi till Gubbängsfältet. Igår spelade vi på konstgräsplaner och det var skönt när det regnade för då blev det inte lera av marken . Men idag ska vi spela på riktigt gräs. Om man inte spelar på riktigt gräs känns det inte riktigt som Eken tycker jag ..
Igår upptäckte jag att jag hade ett jack i pannan . Och så kom jag på att det hade jag säkert fått när jag gick rakt in i en lampa över trappen hos Sara , smidig som man är ;)

skriver hur det gick senare .
kramkram :love::)

EKEN CUP!

Hejsanhejsan !
Erica kom hit och åt lite och spelade Wii med mig innan vi åkte.
Vi spelade 2 matcher . När vi spelade första matchen var det ganska fint väder tror jag, men vi förlorade den :(
Andra matchen spöregnade det och det var jättekallt. Men den vann vi ;) Hahha , det borde ju vara tvärt om ? :P
Idag har jag skrapat upp båda knäna, armbågen och höftbenet :( , men det får man väl ta ... antar jag ?
Nu har vi ätit hembakad pizza med ost, tomatsås, bacon och pepparsalami på :) Och sen är det dags för fredagsmyyyyyyyyyyyyyyyyys !
Imorn ska vi spela ungefär klockan 10 tror jag så det blir samling tidigare än idag. Jag vet inte riktigt vilka vi ska möta ..
kramkram :love::)

spindlar, sniglar och harkrankar ! :O

hellou :)
Idag har jag, albin och bastian tvättat kanoten som legat ute hela vintern . Och alla kryp i hela världen hade krypit in i den och byggt bo. Men albin övergav mig och Bassen efter ett tag för att jag råkade spruta med en vattenslang i hans öga , oops . Och det var väldigt hård stråle så tyckte synd om honom :(
Och sen ramlade Bastian i trappan och skrapade upp benet så han behövde också "vila"..
Så jag fick skrubba och spruta i kanoten själv och gräva fram alla insekter som byggt bo i kanoten . Gud vad äckligt det var !! Det var olika sorters spindlar , lockesspindlar (sånna där jätteäckligastora!!!!!!) och småspindlar ;)
Men som tur var fick vi varsin tia för det :P
Sen åkte vi till farmor och Svea. Svea hade opererat sig dagen innan så hon hade massa stygn i magen :O Alltså , Svea är en katt ;)
Vi åt jättegodmat, glass och kakor . Sen hjälpte jag farmor skriva mail till ngra , hon kan fortfarande inte datorer :)
Sen åkte vi hem och Bassen och jag spelade fotboll och sen åkte jag och pappa till Gubbängsfälltet där jag hade träning och pappa skulle hjälpa till att sätta upp tältet tills imorn .
Förra året på eken regnade det hela tiden så vi spelade handboll i lera , om man kan kalla det handboll... Man kunde ju inte hålla i bollen ;) Men det var superkul!
Imorn börjar eken . Vi ska samlas för vår första match kvart i 3 . Jaa, jag kommer ihåg ;)
Nu sitter jag och mamma och kollar på fotbollsVM . Svårt att gissa vaa??
kramkram :D<333



farmor :D

hejsanhejsan :D
Igår följde jag med Sara till centrum och på ngra grejjer där.
Sen åkte vi hem till henne och gick och handlade ngn ingrediens som hette sambal oelek som jag försökte fråga efter , men det gick ju sådär .. :P
Sen åkte vi och köpte bullar , hahha godisgrisar som vi är ;) Och sen åkte vi till Öringebadet. Det var jättevarmt i vattnet men kallt uppe på land så vi badade inte :(;)
Sen åkte vi hem till mig och tiggde chips (vilket vi inte fick :() , men vi fick glass iaf . Och sen kollade vi på film och efter det fotbollsVM , och sen gick sara hem .
Idag ska vi till Farmor :D Det känns som det var jättelängesen men det var ju senast när Bassen och mamma fyllde år som jag träffade henne :P
Och imorn börjar Eken Cup ! Jag är fortfarande förkyld idag så vi får hoppas att jag är frisk till imorn så att jag kan spela.
kramkram :love::)

UNO

Nu sitter jag och spelar UNO med lillebrorsan , men jag kan inte skriva så mkt för han blir sur när jag inte lägger ut korten ultrasnabbt !
Men jag tänkte lägga ut en bild på blomman som den där äckliga medicinen var gjord på ;)
kram kram <3:)

Den heter röd solhatt :P


tråktråk

hejhej.
Nu ska jag inte trötta ut er genom att skriva om hur tråkigt jag har det , men tråkigt har jag !!
Har släppt ut sprätt lite på gräsmattan och kollat när pappa mekade med cyklarna . Nu är jag superduper hungrig. Vi ska äta kycklingspett med sweet chilli så att alla vet ;)
Ingen får missa fotbollen ikväll ! Brasilien - Nordkorea :D Det roliga med VM är de solklara filmningarna och målen :)
Nu ska jag fördriva tiden med att stirra på 2 1/2 män, ganska bra tidsfördriv faktiskt ;P
kramkram :love::)



sjuka (:() mathilda i mittbena ;)

klövbergsgrottan


hejhej :D
Jag följde med fast jag hade lite ont i huvudet och inte kände mig så frisk .
Först när vi skulle krypa ville inte Bassen så jag fick stanna utanför med honom -.-
Men sen kröp jag med albin och andreas. Det var lite läskigt för att jag har klaustrofobi men det var superkul :D
Sen åt vi korv med bröd och sen skulle vi klättra igen , men det var supertrångt så jag klättrade tillbaka igen
:P .
Men det var typ första gången jag har klättrat i en grotta så jag är fett stolt :D
När jag kom ner satt victor och bassen där och skulle försöka få igång brasan igen och bastian letade myror och maskar som de skulle grilla till middag XD
Jag visade bassen en myrstack men då sa han :
"Eller .. Mathilda du kan fånga myrorna .. Jag fångar spindlar istället"
Och jag sa att jag kunde visa var det fanns ett spindelbo , men då sa han .
"Men du behöver inte hjälpa mig !"
Hahha , jag visste att han inte skulle röra ngn insekt ! ;P
Nu ska jag bara sitta inne resten av dagen tror jag , jag får ont i huvudet så fort jag anstränger mig så det är lite jobbigt ..
Jag hade inte med mig mobilen så det blir inga bilder från idag , tyvärr :(
kramiskramis :) <3


buhuuu :(

hejhej .
Idag är jag sjuk igen . Har ont i huvudet och näsan men febern är borta (:))
Nu kom pappa med ngn konstigtrolldryck som det var röd solhatt i ? :O Skumt , och det smakade piss !!
De vi ska klättra i grottan med kommer hit om ngn timme , men jag vet inte om jag ska följa med för jag är jättetrött och så .
kramkram:love:)


Solhattsdrickan :(


min dag i bilder



Idag åkte vi till Saltkråkan och grillade lax.
Jag fick köra en bit ;)*stolt*
Där hittade vi en orm , fjäril, ett kranium (:O)´, grodyngel och äggskal ;)
Och sen åkte vi ut en bit och fiskade men vi fick ingen fisk .. Suprise !!
Jag har varit sjuk idag så känner mig inte så bra ,
Imorn ska vi krypa i klövbergsgrottan med victor och andreas .
Har fobi för små utrymmen , cellskräck kanske det heter , så jag ska bara gå in en liten bit.
Nu är det väl dags för Italien - Paraguay. Vilka hejjar du på ? :)
kramkram :love::)


muggebigge

nu ska vi åka ut med båten .
skriver mer sen .
kramkram :love::)

bloggdesign

hellu igen :D
Tycker ni att jag ska göra om designen på bloggen?
Och i sånna fall, har ni ngt tips :D?
Nu är det ju sommarlov så har massor av tid ;)
kramkram :love::)


tortellini med kyckling och vitlök ;)

hejsanhejsan !
Idag har mamma och jag kollat när albin har spelat fotbollsmatch igen . Efter det handlade vi glass på macdonalds och när vi stod och skulle bestämma oss var det en jättegullig kille som började prata med oss ;)
Efter det var det dags för träning . Vi skulle ha fystest för att kunna se om vi har förbättrat oss efter sommaren .
Vi skulle springa 3 km i skogen sp man blev jätteskitig om benen . Och så körde vi skottkärra och ngn annan konstig sak.
Nu ska vi äta *rubiken* . Hahha , det där blev konstigt ;)
Och kanske kolla på fotbollsVM om det går ngn match ikväll ;)
kramkram :love::D


hiss eller diss?

TVprogramet Merlin


Det handlar om en kille som kan trolla fast det är förbjudet där han bor .
Så händer det massa saker och Merlin är den enda som kan fixa det. ;)

Har ni sett den? Vad tycker ni? Hiss elr Diss ?



kramkram :love::)


hejhej ^^ ?

tjenare .)
Idag har jag och pappa kollat när albin har spelat fotbollsmatch . De vann med jättemkt ! typ 10 - 0 elr ngt ! De är ju fett bra !! ;)
Sen åkte vi till daisys (stavning) och åt. Det är jättegoda hamburgare där .
Sen åkte vi och hämtade Bastian som hade varit på kalas.
När vi kom hem sa pappa att det var jättebra drakväder .. Så vi gick ut och flög drake , fast det funkade inte så vi åkte till Alby ist. Och det första jag gör är att råka släppa draken när den är typ 15 m upp i luften . Så den flyger iväg och landar på andra sidan ett stort taggbusksnår!
Så draken är på ena sidan och handtaget är på andra. Hela tråden ligger alltså i taggbuskarna och när vi drar i draken trasslas den bara in ännu mer !
När vi äntligen fått ut tråden efter att ha behövt krypa runt bland taggarna så hade det slutat blåsa !
Men vi gick upp på toppen av berget och försökte ist , och sen spelade vi fotboll ;)
Och mitt linne som jag köpte igår blev alldeles jordigt !!!  :O
Nu ska vi snart äta potatisgratäng och cevapcici :) smaskiiigttt :D
kramkram :love::)


förkyld :(

hejhej .
När jag vaknade imorse hade jag jätteont i halsen . :(:(
Men iallafall .
Snart ska jag och pappa åka och lämna Bassen på Andys Lekland . Sen ska vi åka vidare och kolla på Albins fotbollsmatch .
Idag har jag på mig en tröja för första gången som jag köpte för ett tag sen ! Jag har inte kunnat ha den för att man måste ha ett vitt linne under och det köpte jag ju igår :D
Om ni ville veta .. ;)
Nu måste jag mata Sprätt . Kramkram :love::P


stan med bvän ;)

tjaba ;)
Bion var jättebra ! Men vi kom in lite efter att den hade börjat ..
Först trodde jag att vi kommit in på fel salong , men efter ett tag viskade sara :
"Det här är rätt bio!"
"okej!"
Filmen var jätterolig ibland så Sara och jag satt och garvade åt grisar som simmade konstsim och klättrade i träd XD
Efter gick vi i affärer men bådas ben darrade , lässkiggt :O Jag hittade en söt topp och ett linne på H&M som jag köpte .. :( Och jag som hade lovat mig själv att inte köpa ngt . Ajja , nästa gång stannar pengarna hemma!
Sen åt vi varsin cheeseburgare på McDonken för vi hade inte ätit ngn lunch .
Det var jättemånga glada studenter i stan som åkte på flak . Och det lät så mkt så man kunde inte prata med varandra :P
Sen skulle sara till sin pappas jobb så jag åkte hem .
Och sen upptäckte jag att jag inte har ngra pengar kvar på mobilen ! Disaster !
Nu ska jag kolla på Ice Age 3 med familjen :D
kramkram :love::)





Bilder från skolavslutningen i onsdags :)

Sara här =)

Heeej alla happymans =P Sara heter jag & är Mathildas Bästavän :) Vi har vart bästisar i drygt nio år gråtit tillsammans skrattat så vi kissat på oss.. & ja en massa mer. Idag ska vi kolla på bio som det står i inlägget under. Nu ska jag visa en bild på Mathilda som ingen annan har fått sett! Haha

DET HÄR ÄR MATHILDA PÅ MORGONEN SÅ ALLA VET :) <33

 

 


Nanny McPhee :D

helllouu :)
Vi ska snart gå till mig och sen ska vi kolla på bio på Sergel :D
Känner mig jättefräsch idag ! NOT ! ;)
ajja, nu är det väl inge mer att skriva om ..
kramkram :love::)


caesarsalladkyckling;)

sorry för att jag inte skrev igår , men nu kan jag skriva :D
Vi slutade typ 11 igår och tjohooo :)
Mitt Sims spel hade kommit också som pricken över i:et ;)
På kvällen gick vi till Öringeboden för albin skulle ha en klassfest så de hade abonnerat hela restaurangen . Vi åt där och gick hem typ 7 elr ngt . Men albin stannade kvar så han kom hem typ 11.
Idag vaknade jag och då var alla borta förutom albin som sov. Jag åt frukost framför tvn (ooops ;)), och sen gick jag till Sara.
Senare gick jag, sara, justina och albin till mcdonalds. Efter det var vi proppmätta och trötta fast vi gick ändå till centrum för jag skulle handla lördagsgodis (bacon och halloumi). Men det blev tuggumi ist.
Nu ska vi äta isglass (som jag gjort själv) och hoppa studdsmatta. Senare har jag träning och sen ska jag sova hos Sara :D tjohoo :)
Imorn ska vi kolla på bio på sergel , det blir Nanny McPhee :D , jag har sett en annan film och den var jättebra ;) Och Sara ska lämna tillbaka en byxdress , men det tycker inte jag för den var jättefin !!! :(
kramkram :love::)


uteträningar :)

hejhej
mitt sims spel hade inte kommit :( Hoppas det kommer imorn då .
Ikväll hade vi ute träning vid dalskolan. Ibland är det roligare med utomhusträningar, det känns inte lika allvarligt då. Men idag var jag rädd för att ramla och få gröna märken på benen tills imorn . Alltså skolavslutningen .. Vad ska ni ha på er ? Jag ska ha en vit klänning till knäna och ett vita skor.
Imorn slutar vi typ halv elva, elva . tidigt ? Det är jätteroligt att kolla när alla uppträder för vissa är jättebra !
nepp, nu ska jag sova :D
kramkram :)<33

sista dagen :O

hejhej :)
Vad konstigt det känns nu när det är slut på skolan ! Imorn är det ju bara avslutning och så .
Idag städade vi iaf, slängde papper och torka skåpen och sånt.
Sen cyklade vi till Bollmoravallen och kollade när 9orna spelade fotboll mot lärarna. Men min kedja hoppade så jag fick skjuts av amanda. Jag höll i henne styre och så trampade hon och jag hängde med ;)
Efter matchen satte jag kedjan till rätta och då blev mina fingrar kolsvarta :O
När vi kom till skolan åt vi korv och sen gick vi till klassrummet och städade undan det sista.
Amanda ska ringa mig snart och då ska jag åka till henne och därifrån åker jag nog till träningen .
Nu ska jag kolla om mitt spel har kommit !!! HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS !!!!!! :D:D:D
kramkram :love::)

camp valley


i båten påväg till finland :)

hejhej ;P
idag var det camp valley. Jag var i samma grupp som Mella, Amanda, Julia och Jossan . Vi var handbollsspelare :P
Det var jätteroligt förutom att jag lurade ut gruppen på en äng så vi gick förbi alstorp och så försvann Amandas boll (men vi hittade den sen, eller vår lärare hittade den) ;)
Man hade 3 timmar på sig men vi hann inte äta så vi gjorde det när vi var klara istället.
Imorn ska vi städa och så kolla på ngn match som 9orna spelar mot lärarna . Sen kanske jag ska vara med Amanda och Mella .. :)
kramkram :love::D


the song ;)

låten från OC :)


öringesjön in my heart

visst är det skönt när man har ett bad som det bara är att cykla till på 1 minut ?
Jaa , det är skönt att ha öringesjön. Nu är det ju inte så varmt i vattnet men senare på sommaren är det hur skönt som helst . Den enda nackdelen är att det är ganska litet så det kan bli väldigt fullt ibland men det får man ta.
Till middag blir det typ fläskfilé , smaskigt värre ;)
Och imorn är det Camp Valley , men jag ska hämta matlåda så jag måste vara där mycket tidigare tror jag . Vi måste ta fram grejer under huset till vår utklädnad , vet inte om jag får säga vad vi ska vara så jag gör inte det.
Jag orkar inte lägga in ngra bilder , men man fick en likadan tröja som jag la in en bild på i ett tidigare inlägg fast med en annan färg.
kramkram :love::)


tjoho :D

hellu :)
Nu är vi hemma . Påvägen hem åt vi glass och snart ska vi gå och bada.
Jag kom på 25:e plats av 110 , och Albin kom på 18:e plats av 215 . Och jag tävlade mot alla 96 tjejer och Albin mot alla 98 killar.
Och jag träffade en tjej från min förra klass :D
När man hade gått i mål fick man en påse med en vattenflaska, bananer, sesamkaka, kexchoklad, festis, russin och en tröja. Och så fick man en medalj :)
Nu ska vi gå och bada . Jag kan lägga in lite bilder senare.
kramkram :)<33

minimaran

hejhej .
vi ska snart åka iväg till minimaran ! är det ngn annan som ska springa? Jag och Albin ska springa men han springer 30 minuter innan mig . Och min grupp startar 14:40
skriver hur det gick senare.
kramkram :love::)

förra årets tröja , ;)

muggebigge


hahah ;)

gogododmomororgogonon ;)
Om några minuter ska vi åka ut med båten . Det är jätteskönt väder för det blåser typ ingenting :D
Och senare ikväll får vi gäster :)
Var det någon som kollade på Modern Family igår ?? Det är typ en av de bästa serierna i världen , haha ;) Det är ju fett bra !
aja , nu ska vi åka . kramkram :)<3

GRATTIS SARA !! :D <33


ny klänning

hejhej :)
Först åkte jag och Amanda och kollade på innebandymatchen mellan killarna i 9an och lärarna . Mella behövde stanna kvar där och kolla så vi väntade på henne.
Sen åkte vi till Hötorget , Amanda och jag hade inte ätit lunch och klockan var typ 3 så vi åt på MacDonalds och sen letade vi kläder. Jag hittade en klänning som var jättefin !!
Amanda behövde hämta sina grejjer hemma hos mig så vi åkte till mig och sen skjutsade mamma hem Mella och Amanda. Albin skulle spela fotbollsmatch så vi åkte vidare till Älta. Jag fick biff, pommes och berneissås till middag :)
Nu sitter vi och äter chips och jordgubbar och kollar på modern family.
Imorn fyller Sara år !!! Kom ihåg att gratta henne :D
Och imorn kanske vi ska åka ut med båten för första gången iår. Och på kvällen får vi gäster :)
kramkram <33


Klänningen :)


Min outfit idag

'

hellu :)
Igår ååkte vi inte till Eriksdalsbadet. Utan jag, amanda och mella åkte hem till mella och kollade på film . Och så kom Josefin också.
Egentligen skulle vi bada efter filmen men vi hann inte för jag och Amanda skulle hem och äta .
Men efter att vi hade ätit gick vi till Öringebadet och badade , eller jag doppade mig två ggr för att det var så kallt. Och vi var helt ensamma där. Sen råkade vi komma hem 15 minuter senare , opps :S
Sen kollade vi på 27 dresses och åt popcorn ;)
Vi vaknade typ 8 (:O) för att det var så himla ljust i rummet. Vi spelade Wii och sen gjorde vi frukost. Pannkakor med sirap , hehe ;)
Men det var gott :D
Idag ska jag följa med Amanda och Mella och handla sommaravslutningskläder och så ska amanda och jag bada . Amanda och jag har kompledigt idag :P tjoho :)
Nu måste jag diska och gå till kaninen .
kramkram :love::)






Vår frukost :)

försening :(

hejhej .
Nu har jag precis duschat . Vi sprang idag innan träningen och så sprang vi mkt på träningen också så jag var fett trött efter ;)
Fick ett mail också om att mitt Sims 3 spel har blivit försenad så jag kommer få den ngn gång nästa vecka ! Åhhh , och jag som längtade så tills imorn ! :( Release datumet är egentligen imorn , och de som bokat (jag bl.a.) skulle få de samma dag . Men det hände ngt med ngt osv.
Imorn ska jag , Amanda, Mella och kanske Julia åka till Eriksdalsbadet . Och sen sover Amanda här :) Sen på fredagen är vi lediga. Då kanske vi skulle till Grönan men jag är inte så mkt för att åka bergochdalbanor och sånt , så vi får se :)
Såg ni på Sverige - Vitryssland ? Jag såg slutet och Sverige vann med 1-0 , tjoho. :D Jag tror det var VM-kval, eller Albin sa det.
Nu ska jag sussa ;) kramkram ,


booring :tired:

hejhej .
Jag har ingenting att göra .. Förslag ? :)
Justee, jag har ju beställt ett Sims 3 spel som förhoppningsvis kommer imorgon . Längtar ! ;)
inget mer att skriva , så byebye :)<3

Bild från cupen i Finland :)


slush :)

hemma :)
Träffade alla på bussen och när vi var framme vid kyrkan fick vi en guidad tur .
Det gick jättefort så vi satt och åt lunch kvart i tio , hhaha :P Och jag åt upp Amandas köttbullssallad för hon orkade inge mer :D
Sen skulle man gå på ngn runda. Och jag gick med Amanda . Fast vi var ju smarta så vi gick till ett ställe som vi redan hade varit på och vår lärare hade tillochmed sagt att man inte skulle gå dit men vi fattade inte det. Så när vi hade varit där trodde vi att alla hade gått åt fel håll men det var ju vi som hade det . XD haha :)
Egentligen skulle man prata om vad man skulle ha på sig på Camp Valley men Amanda och jag pratade om vem vi skulle sova hos imorn . Men det spelade ingen roll för ngn så vi körde sten sax påse om det . ;)
På vägen hem gick vi till affären på strandtorget och köpte en slush . Den var megastor ! Och jag tog gröna äpplen smak :)
Och sen åkte vi hemåt men nästan alla skulle till krusboda så jag hoppade av på vägen .
I måndags fick vi lyssna på en sång på engelskan och här är den :)
 
Whitney Houston - Its not right but its okay

och lite bilder .



(kortet på blomman tog jag inte idag ;))
kramkram :love::)


tyresö slott

tjenare :)
Igår efter träningen åkte pappa och jag ut till båten och skruvade fast ngt. Det är så himla mycket mygg ! SCARY !
Sen åkte vi hem och jag kollade på tv resten av kvällen.
Idag ska vi till Tyresö Slott. Vi ska typ på en guidad rundtur, äta  och något mer och sen slutar vi. Så det blir ganska tidigt idag igen.
Och senare idag är det träning .
Det kommer ju vara jättevarmt idag så det är nog shorts som gäller.
På söndag ska jag springa minimaran . Ngn mer som ska springa ? :)
kramkram <3 :P

kort dag

helloy ;)
Idag slutade vi efter lunchen för hemkunskapen och idrotten var typ inställt.
Amanda och jag cyklade till centrum . Jag köpte lite kläder till avslutningen , slush och andra grejor :)
Sen kom Julia och så åkte hon och Amanda hem till henne och jag åkte hit.
Senare idag är det träning, det var ett tag sen !
Nu sitter jag och kollar på Project Runway. Älskar det programmet för de gör så annorlunda kläder ;)
Imorn ska vi till Tyresö Slott på en rundtur. Egentligen ska vi samlas vid lummergången men eftersom att jag bor åt Tyresö Slott-hållet så är det onödigt att åka åt andra håller . :P Jag köpte Special K bars (?) till imorn också :D
Dags att byta om .
Kramkram :love::)


Hahha , bjuder på den ;)



Ett linne jag köpte :)

RSS 2.0