01102012

Spelade ungefär tio minuter i första matchen innan jag lyckades stuka foten. Tjolahopp, och där rök de matcherna. Amanda sov inte hos mig heller, vi kollade Snabba Cash tjugo över nio istället. Höll på att somna under filmen, nattuggla som jag är.. Nu kom Sara, vi ska kolla Williams lista och sen ge oss ut i mörkret.

new haircut

Klippte mig igår. Jag ser inte så mycket skillnad men det känns fräschare och det ser fräschare ut. Ett syntest gjorde jag också. Ett sånt där man måste göra innan man får tillstånd för att övningsköra. Jag är inte helt blind i alla fall för jag klarade det.

Seriepremiär

 
Seriepremiär för min del eftersom att jag spelade USM under den riktiga premiären. Två matcher mot samma lag i samma hall. Efter matcherna ska jag vara med Amanda som också ska sova här.

williams lista

 
Denna söndag blir en slappdag med lunch i stan och plugg. Ikväll släpps Williams Lista på svt också så då kommer jag sitta klistrad framför skärmen. Ska bli skönt med en slappdag eftersom att jag spelade USM för juniorer igår. Vi kom tvåa i gruppen så vi gick direkt till steg 3. Annars har jag väl inge kul att berätta
 

-


Efterlängtade måndag..


Tillbaka i Sverige efter en rolig helg på Tallink och i Tallin
 

lille katt

Åkte in till stan i jakt på en väska. Köpte allt förutom det. Ikväll är det insparksfest och eftersom att vår klass har beslutsångest vad gäller utklädnad så kommer några komma som cheerleaders, några som djur och några som militärer. Jag ingår i militärgruppen.
Innan dess ska jag hinna plugga lite och förhoppningsvis kolla på en tecknad disneyfilm. Femte på tre dagar ..

purple


Brottning/fys ikväll. Skoldag från 10 till 12 imorn. Man måste älska Värmdös tisdagar!

ångest


hej ångest! Imorn är det måndag vilket betyder NO-prov. Men söndagen är inte över än.
 
Idag har jag varit duktig och städat rummet i ett par timmar och sedan pluggat i ett par timmar. Träffade Amanda också i några timmar. Det känns så konstigt att inte träffa henne varje dag, nu ses vi bara på måndagar, tisdagar och torsdagar. *ledsen gubbe* (Jag har förbjudit mig själv att göra smileys)
Have a nice söndagskväll nu everyone!

el goat

Dafuq?
 
Har pluggat i en timme eller två och tänker inte plugga mer än en halvtimme till. No-prov på måndag, inte det roligaste eftersom att man då går runt och tänker på det hela helgen. Ska sätta mig med min feta godispåse framför tvn sen. Imorn ska jag träffa Amanda
 

Fredagsmys

Så härligt med helg! Jag är lycklig. 
 
Fredagskvällen med Emma var jättemysig. Restaurangmat, mockarutor, ett antal filmer, flätor och massage stod på kvällens schema. Bilderna snodde jag från hennes blogg som ni hittar här.
Plugg nu fram tills dess att vi ska åka till födelsedagskusinen.

känner att jag har ett litet fågel-tema här


I'm like a bird


tidsinställt

eeyy, mannen! va göru?!
 
Den här skoldagen har jag spenderat på hellasgården (om jag inte kom bort på vägen) för att jämföra de två olika sjöarna där. Avslutning i skolan ungefär klockan fem och då måste jag snabbt hem för att äta och sedan åka till träningen.

hej träningsvärk


RSS 2.0