if this love only exists in my dreams, don't wake me up

Den här skolveckan är nu slut för min del eftersom att jag är ledig imorn för att åka till uddevalla och spela cup. Wish us luck!

eye of the tiger

lång skoldag med start halv nio och slut halv fem. Lite plugg ikväll, men inte så att man känner sig stressad. Ska försöka hinna med att baka också. Man får ju passa på när föräldrarna är borta på möte.

lizard

Jag har ingenting intressant att skriva eftersom att mina vardagar bara består av skola och träning. Så hädanefter kommer jag bara skriva ifall någonting jättefantastiskt händer, annars får ni helt enkelt nöja er med bilder från sommarlovet.

28082012

Dags för fystest..

skolstart

Jaa, nu var det alltså ett tag sedan. Förra måndagen började jag gymnasiet, natur natur idrott hälsa ledarskap heter programmet med inriktning och profil och allt vad det är. På Värmdö Gymnasium spenderar jag mina dagar nu för tiden. De två första dagarna var jag väl inte så glad eftersom att jag saknade min gamla klass något enormt. Men nu känns det bra!
Ska försöka skriva så ofta som det går men det blir ju antagligen mycket plugg eftersom att jag går naturprogrammet plus att jag har 4 träningar i veckan. Jag gör mitt bästa.

regn, promenader och klippor


RSS 2.0