hard choices

La Femme 15995 at Prom Dress Shop
som ni kanske vet så är det dags för bal i år så har därför letat runt på internet i timmar efter klänningar och äntligen hittat en favorit på promdressshop.com (den på bilden ovanför). Den kostar däremot mer än vad vi sa att den skulle kosta .. :/
Ska inte tänka på det mer utan njuta av den underbara och välförtjänta helgen som inleds med fläskfilé!
cya

why do I love you?


life goes on

en grillkväll sitter aldrig fel

läxor, förhör, prov. Tiden går i väntan på påsklovet och andra ledigheter. Men man kan ju göra det bästa av väntandet.
Det är precis vad jag har gjort. Lördagen bestod av en match (som vi vann och vi gick därmed vidare till slutspel i serien) och födelsedagsfirande eftersom att min kusin fyllde år. Ännu mer födelsedagsfirande på söndagen, men då var det mormors tur och det firades med en brunch på kumla herrgård tillsammans med släkt. Dagen avslutades med grillning i alby med friends.
1 och en halv vecka kvar och sen är det påskloov!

hunger games

JAG DÖÖÖR!<3

Sara och jag var och kollade på hunger games och den var sjuukt bra och jag är dökär i Josh Hutcherson (Peeta i filmen) :D hfjdskhaglhafhdbfdjskhllagihdfainajkgdblduhgdigagiopfgkmkfa hej.

i've got a feeling

bild från förra sommaren
beställde kläder igår som förhoppningsvis kommer på måndag, annars senare. Spännande!
Skön dag idag, inte mycket att göra och bästa vädret. Sommaren är på väg! Träning ikväll och imorn blire hungerspelen med Sara!

we are all limited edition

Övertalade (okej, mamma sa inte ens emot när jag frågade men jag kallar det ändå för övertalning) mamma att köpa denna idag. Man måste ju prova alla marabou limited editions. Den var rätt god men man började tröttna efter en rad, blev lite väl salt trots att jag avgudar saltlakrits.
Spruta och fyspass har stått på mitt schema idag. Inte mycket i skolan och det protesterar man ju inte mot direkt..
Kul hade jag på skidresan också. Första gången jag åkte snowboard. Jag suger men det var riktigt roligt så ska nog fortsätta tills jag bryter något eller tröttnar. Kameran följde dessvärre inte med så det blir inga bilder den här gången.
Satt och gjorde en lista på vad jag vill/behöver ha i klädväg för skojs skull. Listan blev på 14 punkter så det är väl bara att börja spara ihop lite pengar.

teenager post


tagga skidresa!

Bjursås med skolan imorn, kameran kommer med så blir förhoppningsvis några bilder att lägga upp. Ska åka snowboard för första gången där .. bra val?

welcome home babies

vinröda älsklingar

3 år kvar..

J56d46icex1o5jqsgjxxvjh37tkf5gim_large
från we<3it

cupcakes och plugg


11032012


delicious ingefärsmuffins med vaniljsmörkräm

igår gjorde jag ingenting. Största ansträngningen var att göra muffins, annars satt jag framför tvn eller datan.. Sjukt glad iaf för att Loreen vann! Eurovisionvinnare nästa? Lite besviken bara över att sean banan inte gick till final .. ;)

hjärtat väljer blint

4 dagar har gått och jag har redan panik för prov, inlämningar och redovisningar .. easy

hello sunshine

plugg, desperate housewives, one tree hill och ed sheeran kommer min eftermiddag bestå av. skön dag med lugna lektioner. det rullar på

here we go again

sportlov slut.. hemskt. Fast ändå roligt att träffa alla. 5 veckor kvar!

spa

om ungefär en och en halv timme bär det av till sandviks gård där jag, mamma, moster och kusiner ska spaa i helgen . can't wait!
köpte ett stickat linne och en kjol i tisdags men Bastian har nu lyckats ta sönder linnet .. som ni märker så har jag börjat fylla på och ändra i min sommargarderob. Nu är det ju snart sommar, plusgrader ute och allt.
hoppas ni får ett bra slut på ert sportlov, för det kommer jag att ha.

RSS 2.0