teater

In till stan idag för att kolla teater med klassen. Fick en och en halv timmes lunch så jag och amanda hann runt till några affärer innan det var dags för samling .
sitter och pluggar teknik nu, vilket är mitt sämsta ämne och det som antagligen är ett av de viktigaste , hehe ..
ska försöka bli klar idag så jag slipper tänka på det något mer. träning ikväll as usuall

Igår..

.. klädde jag mina väggar med bilder, köpte och åt godis, kollade film, beställde hem en väska, tog en promenad till alby och läste
Idag..
.. ska jag spela match och kolla handbollsEM

labborapporto

ganska lugn dag i skolan förutom att jag fick stresskriva en labbrapport lektionen innan den skulle vara inlämnad eftersom att jag helt hade glömt bort den .. Var på tyresö gymnasium sista skoltiden, ingen skola för mig ..
dags att skriva labbrapport, den här gången ska jag inte glömma det !

firework

tagen på nyårsafton i Österrike
en vunnen match och en förlorad . Vi är supernöjda även om vi förlorade eftersom att vi tog igen 11-3 i halvlek och gjorde om det till 19-20.
ska plugga religion och ta det lugnt resten av kvällen .
so long

off I go

Nacka Gymnasium hade öppet hus igår så åkte dit med tobbe och green. Lunch i forum och lite letande efter present, funderar på guldfisk .. Nacka är i alla fall ingenting för mig, Tyresö eller Klara Södra blire nog tror jag. Finns faktiskt inget gymnasium som känns helt bra ..
ner till tyresö hallen nu för att spela två matcher (vi ska inte spela som sverige gjorde i andra halvlek igår). Hem efter det för att plugga och ta det lugnt ..

chocolate fudge brownie

är en riktig godisgris för er som inte visste det
sverige-tyskland ikväll , jag har träning men ska spela in och kolla imorn

I was waiting for a boy like you


simning stod på schemat idag , kan ju inte säga att det är mitt favoritämne direkt .. Lyckades stå ut iaf men vi har igen på fredag . Dags för livräddning då
Anledningen till att jag inte bloggat är att min lillebror ockuperar datan med bilder på 24/7 och därför blir det inte heller någon bild nu heller :/

forget and move on

bild tagen på flyget till Ischgl

ska försöka glömma matchen som vi nyss spela och istället duscha och baka. I säng tidigt och upp tidigt. Match imorn och födelsedagsfika hos kusiner efter

130112

sista dagen i skolan innan helgen avklarad *tumme upp*
Middag ute med 6 andra trevliga klasskompisar och sen vidare till Rasmus för att kolla på film. Sover antagligen där men har match imorn så vi får väl se .

i'll carry your heart forever


you've got that one thing

dags att skärpa mig! För lång tid mellan inläggen.
Jag kom hem från Alperna iaf, det har varit underbart. Backarna är så mycket längre och roligare än i Sverige! Maten var otrolig och nyårsafton urhäftig! Mycket utropstecken här känner jag men det behövs för att beskriva alperna !!!
Första dagen i skolan .. Kan bara säga att jag inte ser fram emot denna terminen.

RSS 2.0