skulle bara berätta att..

..jag lever, jag har fått en praoplats och att Criss Angel är superhet.

föreningsdag

kräftskiva igår med trevliga människor. hade med kameran men av någon anledning tog jag aldrig upp den ur väskan och fotade ? ;] Vi åt kräftor och kollade på film . 127 hours om någon som fastnade i en klippskreva med handen och kom inte loss förrens 127 timmar senare genom att såga av halva armen !?
Idag var det föreningsdag i centrum så jag cyklade dit med träningströja och jacka och hjälpte barn (och vuxna) att skjuta i mål och skriva upp hur snabbt det gick. Det var kul men efter tre timmar är man rätt slut :]
Ikväll är det en ta-det-lugnt-kväll . så , ta det lugnt så hörs vi :]

till skolan för första vanliga dagen . taggad ? absolut .


back with some pics



Canon EOS 1000D

Nu är jag tillbaka och skolan och träningarna också . Vi började skolan igår och men har inte haft en dag efter schema , börjar på fredag . 
Idag och igår var jag hos amanda . imorn är vi här . Ska försöka blogga men kan inte garantera något .
kyss

dags att campa

nu åker vi iväg och campar en vecka i sverige och eftersom att vi inte har något eluttag tillgängligt så kommer jag inte ta med min data.
hörs om en vecka

tolfte augusti

Hinner inte skriva , albin och jag ska cykla och handla pizza .

bildtorka

här är det hur härligt som helst, sol och bad och god mat . Det här är livet , som Bassen säger. Inga bilder dock. Har inte ens rört kameran sedan vi kom hit .
ta det lugnt

sjunde augusti

Canon EOS 1000D

grill-/filmkväll igår med trevliga människor. Amanda sov över till idag då vi badade och åt . Kvällen har tillbringats framför "The Flintstones" med familjen och en ben&jerry bunke.
Kungshamn imorgon men först måste jag göra träningspasset ..
skriver antagligen inte imorn men ska försöka på måndag .
kärlek till er

härliga dagar

Canon EOS 1000D

Det här är väl ungefär vad jag har gjort de två senaste dagarna. Åkt kundvagn med Sara. Badat med Sara. Sovit hos Sara. Kollat HarryPotter med Sara och Tobbe. Det var värst vad mycket Sara det blev men inte mig emot. ;) Hon är världens snällaste för alla som inte visste , hon låter mig börja klia varenda gång (bara sara som fattar) . :) Det kallar jag att vara snäll !! :D Kika gärna in på hennes blogg här . Det har varit superroligt men nu ska hon till Turkiet :/
solong

landet

Mycket bad och thaimat lagad av mig och albin. Nu är denna dag slut och imorn åker vi hem .

RSS 2.0