Dag 5

Vi åkte till ett vattenfall som hette Klong Plu. Vi fick åka en taxi till en liten by och därifrån gå genom en regnskog till vattenfallet. Sedan har vi legat och solat och badat. Middag snart så jag måste göra mig iordning.
Är lite deprimerad för jag kommer inte bli brun :/ Det är molnigt den mesta tiden så vi får väl se ..

Dag 4

Bild tagen av mig när vi gick på stranden på kvällen

Idag har vi varit och shoppat runt hotellet. Jag köpte ett linne för 200 bath (40 svenska kronor ungefär), en väska för 320 bath (64 kronor ungefär) och en påse chips för 20 bath (4 kronor ungefär. Sedan har vi legat vid poolen, ätit mat och gått på stranden. Moster fyllde år idag så hotellet hade skickat upp en jättefin tårta till rummet ;)
Skriver imorn. kram ♥

Dag 3

Jag har hittat ett internet så nu ska jag försöka blogga varje dag och lägga upp någon bild. :) Nu är vi iaf på vårt hotellrum på Koh Chang och såhär kom vi hit:
Dag 1: Eller dag och dag. Flyget gick från Arlanda klockan 8.
Dag 2: Vi landade i Bangkok på eftermiddagen där vi skulle byta flyg till Trat. Vi missade flyget så vi fick övernatta i Bangkok. Aldrig mer säger jag bara. Hotellet var jättefint men när vi gick ut på gatorna ville jag bara hem. Det luktade skumt, gick inte att andas och alla stirrade på oss ;) Vi fick en tid som vi skulle åka från hotellet på morgonen därpå.
Dag 3: Uppstigning klockan 5 och klockan 6 gick bussen från hotellet. Planet till trat gick halv nio och det tog ungefär en timme dit. Buss och färja till hotellet. Hotellet är SUPERSNYGGT!!! Balkong med supersnygg utsikt, bubbelbad och två solstolar. GUUD JAG VILL ALDRIG HEM ! Någon gång ska jag tillbaka till Koh Chang. Vi har iaf badat i poolen och havet och ätit lunch på en restaurang. Hotellet ligger precis vid en lång vit strand och där finns det massa restauranger på stranden.
Skriver mer imorn . Puss&kram ♥

konfa


Amanda och jag var på konfan idag till klockan tre . Efter det gick vi till Jonna och hade knytkalas ;) Chokladbollar, havreflarn och cupcakes blev det. Mamma och hämtade oss. Har typ en timme på mig att ladda alla grejer som måste vara laddade, packa allting som måste vara packat och titta på allting som måste vara tittat på (solsidan dårå). För imorn bär det av.
puss&kram♥

english shop


Har varit ute och fotat lite idag , det blev några snygga bilder. Senare ska jag vara med amanda. Lutar mot att vi ska till stan för hon ville till english shop. Senare ikväll är det dags för match i Tyresöhallen mot Skuru 3.
2 dagar kvar


red apple


skype, prov och redovisningar.


matteprov idag och det gick väl sådär och SO redovisningen gick rätt bra.
Har gått och blivit med skype nu också. mathilda.jansson4 heter jag om någon ville veta ;)
3 dagar kvar.


collage


pappa har skrivit ut bilder åt mig som jag ska göra collage av och sätta upp på väggen! KOMMER BLI SKITSNYGGT! Tror inte ni ? ♥

four days left



Spanska prov idag , på hk gjorde vi kakor som smakade.. socker och så satt vi och virkade lite på slöjden :) Efter var det dags för centrum , handlade stuffs till thailand, tuggummi, kattgodis och lånade böcker . (Det alfons äter på bilden sötnos♥)
Träning  och plugg ikväll. Prov och redovisning imorn vetni ..
hugs♥

statistik

Hade besöksrekord i söndags men nu går den bara neråt :( Kämpa på :)<3

amagad

Stativet har kommit och pappa ska hämta det efter jobbet så jag lägger in bilder sen :D Sitter och pluggar SO , redovisning på fredag, snyft :( Träning ikväll . Bra kombination med sen träning som slutar klockan tio och spanskaprov klockan åtta imorn ! GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL PÅ MÅNDAG SÅ SLIPPER JAG SKITEN !
puss&kram

glad alla ♥ dag


bättre sent än aldrig antar jag .


I want summer


black and white


suck


I need summer


Nu börjar det brännas!


Idag var jag med Amanda, Julia och Emma i stan. Fick med mig två toppar och ett linne hem och så åt vi i Kungshallarna. Pizza Bolognese = gottisgottis.Har käkat gulasch till middag och snart är det SOLSIDAN! Gud vad jag har längtat . Skola imorn :(((((((


ska jag ...?


Kostar 180 kr inkl. frakt. 125 cm högt när den är utfälld. Funderar på om jag ska köpa den. Den var ju rätt billig men den är antagligen jättedålig kvalité och ranglig. Vad tycker ni? :)♥

några tips ?


Letar stativ till min canon eos 1000d men det är ju det att jag inte vet vad jag letar efter .. ;) Vill ha en med tre ben som är rätt lång. Minst en meter iaf. Några tips? :)
Igår spelade vi iaf två matcher. Vann med 31-5 och 26-6 :D Senare bar det av till Älvsjö. Vi åkte hem runt 10 och jag var helt slut då .
Idag ska jag, Amanda, Emma och Julia till stan. Måste hitta ett par shorts till. BARA 8 DAGAR KVAR JU!! SHIT!

citat från Bastian

Vi kommer in i huset och efter ett tag märker jag att bastian lämnat dörren öppen -.-
jag :"Du kan ju inte lämna dörren öppen, fattar du väl? Tänk lite med hjärnan!."
basse: "Hjärnan...?"

SUCK! -.-'


.


Matteprov och träning på Lidingö imorn. Sen sover jag hos farmor . jippey ♥


klippklipp



Today följde jag med amanda till centrum för att hon skulle klippa sig. Det blev superfint! :D Sen gick vi hem hit och gjorde en labbrapport .. Nu ska amanda hem och jag ska äta. Ikväll kanske jag ska baka havreflarn ;) puss&kram ♥


lasagne


håller på att göra lasagne . Ikväll är det träningen , 10 kr på att jag halkar när vi är ute och springer . :/
Lägger in ngn bild från igår , men nu måste jag byta om. pussar&kramar♥


back to school


Amanda och jag var ju som sagt på himmelska hundar. Åt en superkladdkaka men efter den var man mätt som en propp . Sen skulle jag leta shorts men vi hade ju hunden med så vi fick gå in en och en :p , hittade iaf ett par snygga shorts som följde med mig hem (de på bilden) och så köpte jag ett linsskydd till min kamera som jag inte ska slarva bort! Jag tappade bort mitt förra , i mitt rum! Hur lyckas man ? Så nu är jag alltså redo för Thailand ! :D
Jag kom typ en halvtimme försent till morbror men jag han iaf fika och spela familjegeni med kusinerna . Sen bar det av till ekerö. Träningsmatch mot elitlaget skå. Och vi vann med 26-22 , vi är nog redo att gå upp i elit ;)
Någon som kollade på solsidan igår? Jag gjorde iaf. OMG vad roligt det var med fågeln som blev deprimerad och så körde de på den och skulle förklara för ove xp
Schooltime, bye ♥


14 days left


Nu är det bara fjorton dagar kvar och jag är i desperat behov av ett par shorts! De enda shortsen jag har är 3kvarts . Har letat lite på nätet och hittade ett par snygga från hm (de på bilden) .
Idag var det ju himmelska hundar med amanda och sen fika hos morbror. puss&kram♥


världens snyggaste ?


Medan jag väntar på att min mage ska bli hungrig igen slänger jag in ett snabbt inlägg och en bild . håll tummen för min guacamole nudå


guacamole och tortillachips




Pizza till middag och nu måste jag vila magen lite för snart är det dags för tortillachips och guacamole. Någon som ska kolla på Melodifestivalen förresten? Tror jag hoppar över den iår, det är aldrig rätt som vinner ändå ..
Imorn ska jag och Amanda till himmelska hundar. Två ska jag vara hos min morbror på fika, fem tror jag det var är det dags för träningsmatch mot skå, sist men inte minst är det dags för solsidan!
kolla vad jag har hittat på tangentbordet ♪♫╚±█░♠↨→▲♣☺♥☻♦•◘○ Roligt va ?? Eller inte .. ;)
puss&kram ♥

herrmatch på g


vinst mot spånga med 25-2 :) Snart är det dags för risgrynsgröt och sen till hallen igen för att heja på herrarna . bye ♥

herrmatch på g


vinst mot spånga med 25-2 :) Snart är det dags för risgrynsgröt och sen till hallen igen för att heja på herrarna . bye ♥

ben&jerry in my ♥


ben&jerry



vi började tio över tio så det var rätt skönt. Men sen var det ju det där soprovet också .. Det gick väl som väntat. Och på idrotten hade vi basket och när andra laget fick en straff så försökte man ju skoja lite skojig som man är så jag sa: Vem ska vara målvakt då ? Och då fick jag svaret : Men man har ju ingen målvakt i basket ju pucko!
Jahapp, då vet jag ungefär hur smart de andra i klassen tror att jag är -.- haha ;)
Efter skolan åkte jag, amanda och julia till c och handlade ben&jerry glass (2 för 75 ju!) och åt pommes ;) Vi gjorde en god soppa igår på hemkunskapen så jag gjorde den här hemma till middag. Räckte bara till tre personer trots att jag nästan dubblat receptet som var för 4 portioner!
match i tyresöhallen imorn , men nu ska jag mumsa glass.
kram♥

prov imorgon

sitter här och pluggar SO som en galning. Usch vad mycket vi har till provet imorn! :( Träning ikväll också , men imorn är det sovmorgon. Vi börjar tio över tio . Funkar inte att ladda upp bilder så tyvärr . ♥☺


skulle bara säga hej och visa en bild


20 dagar kvar !


Jag börjar verkligen fatta det där med redigering. Eller ? ;)

Är rätt slut efter skolan med fys och massa lektioner. Men Amanda och jag släpade oss ändå till öringeboden för att köpa mellis och sen pladdask ner i soffan framför Wife Swap och Project Runway ;) Hon gick hem innan middagen och jag har bara suttit och pluggat nu, tränat spanska glosor, pluggat på inför soprovet och läst läsläxan.
Ska nog klistra fast mig själv i soffan och kolla på Wallander. Är jag den enda på jorden som inte sett någon wallander ? Alla tjatar på mig att jag måste se men har faktiskt inte så stor lust, föredrar Miss Marple vettni :)
Skridskor imornbitti som gäller. Måste pallra mig ändå från öringe till fontanahallen! Kommer vara helt slut innan vi ska börja åka -.- Tar nog cykeln för första gången iår .
Nu är det bara 20 dagar kvar till Thailand ! SHITPOMFRITT! Najsig stavning där asså ;)


RSS 2.0