valborg


Idag har jag följt med pappa till båten. Den ska bli ren och fin innan vi sätter ner den i vattnet. Och efter det var det den obligatoriska gå-på-promenad-i-skogen-varje-gång-vi-är-nära-en-skog promenaden. Ikväll ska vi till kusinerna och sen blir det alby för att fira valborg. tjoho :)


hard times ..


-


GRATTIS!


Grattis till världens bästa och snällaste farmor som fyller 75 år idag ! GRATTIS !:love:


lika som bär?


almost like a fairytale


on our way back to da stockholm

Målade påskägg by da masters. Saras ägg me fågeln och min med .. Harry Potter?


På bussen påväg hem :/ Har varit superkul och skönt att komma bort från Tyresö ;) Skola imorn :(:(:(

happy easter

förlåt för att jag inte skrev igår men jag orkade inte ;)
Vi åkte iaf i hundfjället igår och åt tacos till middag. Idag åkte vi i Tandådalen . Idag har det varit mellan 12 och 17 grader ! Vissa backar är avstängda eftersom att det inte fanns någon snö där och det var slaskpölar i de flesta backarna så att jag kan inte säga att åkningen är bra men det funkar väl.
Roligaste scenariot : Sara och jag åker tillsammans i släpliften, efter oss kommer Basse och efter honom kommer Albin och pappa.
Jag tappar min stav när jag försöker sätta på mig skidglasögonen. När jag vänder mig om ser jag att Bastian hade plockat upp staven . När vi hade gått av liften och tittade bakåt så såg vi att Bastian kommer efter oss utan staven och efter honom kommer pappa med fem stavar i handen men utan Albin. Bastian hade inte orkat hålla i min stav och pappa hade tydligen puttat av Albin i ett försök att plocka upp min stav.
Jaa , hur lyckas man ? ;)
Laxwook till middag och äggletning efter det .

on da bussss

nu sitter vi på bussen och har två timmar kvar tills vi är framme vid stugan. När vi skulle till bussen så gick vi in i fel byggnad men tillslut hittade vi rätt ;) Vi har stannat en gång i Rättvik för att äta .
skriver imorn

sälenpälen

Klockan 2 får sara och jag skjuts in till centralen där vi tar en buss uppmot sälen ! :) Vi kommer vara framme runt elva :o men vi klarar oss nog för vi ska köpa kilon med godis :D DET KOMMER BLI GRYMT ROLIGT! :D :love:
Tar med mig datan så jag kommer blogga där uppe också .
xo

walking in paradise




earthing









Här kom det lite bilder som jag har gömt för er . :) Jag sov hos farmor från måndag till tisdag och det har varit jätteroligt. :D Speciellt när vi hyrde en DVDfilm och när jag skulle sätta på filmen upptäckte vi att hon inte hade någon DVDspelare . XD
Jag har suttit och pluggat hela morgonen och har mer än hälften kvar men jag behövde en liten paus. Senare ska jag vara med Sara , vi får se vad vi hittar på . Och imorn ska jag och bästaste kissopiss :love: ta bussen till sälen :D Det kommer bli grymt kul !


statistiken sjunker :(

.

solen skiner, glada miner

Hemma från kyrkan där vi sov över, har varit riktigt trevligt trots att jag inte trodde det från början. Vi åt tacos, kollade på en hemsk film (The passion of the christ) och så gick vi och la oss typ 3 ;)
Idag ska jag vara med Sara, känner mig inte särskilt pigg eftersom att jag har sovit ungefär 2-3 timmar inatt och vaknat varje kvart .. :P
xo

what a wonderful day



sovmorgon imorse. Vi hade drama där vi lekte lite och så fick vi sluta en halvtimme tidigare, efter det var det SO då vi satt ute i solen och pluggade ( SOL :D) och sista lektionen var idrott då vi dansade. Har varit en superskön dag och som pricken över i:et så var jag med bästastevän :D :love: Vi gick till öboden och handlade glass och fotade lite. vi hittade vårens första nyckelpiga :)
och juste, skrev fel. Det var inte alls någon konfa idag, vilken tur att jag har amanda som kan påminna mig om det annars hade jag stått som ett fån utanför kyrkan vid den här tiden ;)
xo


.


skolan börjar 10.10 idag eftersom att en lektion på morgonen var inställd. Ikväll är det konfaträff. Vi ska sova över i kyrkan (:O) och så är det vanlig träff imorn .
xo

åker till träningen

.

Don't upset the rhythm


utvecklingsamtal


Ska snart till MacDonken med syskonen. Där äter vi och sen skjutsar mamma killarna till respektive aktiviteter och sedan är det dags för utvecklingsamtal .. :/ Är inte riktigt den typen som diggar utvecklingsamtal men jag klarar mig ;)
adios

left a good job in the city


Sara sov hos mig igårkväll. Vi kollade på Scott Pilgrim vs. The world. Jag tyckte inte den var speciellt bra eftersom att den inte hade ngn mening men den var rätt rolig ;)
Idag har vi varit i stan , jag var sjukt trött så det blev bara några timmar. Fick iaf med mig två ringar hem från JC, kapsylörhängen från Ur&Penn, en kedja från Panduro, ett par shorts från H&M och en helt vanlig, vit t-shirt från H&M. Vi kom innan affärerna hade öppnat så det blev en lunch på Sandys. Hahha, Sara stod och beskrev armbanden på Ur&Penn och visade mig vad som var smaragder och vitt guld .. Fast allting bara var plast :) Hon vet hur man får mig att skratta, man kanske lär sig efter 8 (?) år :D
Senare är det prisutdelning i Eriksdalshallen och ikväll blir det chipstime :)
skola imorn :(
so long


risgrynsgröt

Sitter och passar gröten ifall att den får för sig att koka över . Den här dagen har varit superlugn. Har packat upp lite, flyttat kläder, tagit kort, ja och nu gör jag gröt. Jag har inga planer för ikväll det blir väl lördagsgodis framför tvn med familjen.
Imorn ska jag till stan med Sara och på kvällen är det prisutdelning i eriksdalshallen eftersom att vi vann serien .

Paper planes


Har sytt lite blixtlås och lagat köttfärsspett idag. Nu sitter jag och käkar fruktsallad bestående av apelsin, kiwi och russin :) Ska kolla på OTH och så är det träning ikväll .
:love:

schooltime

Dags för skola då. Hemkunskap, Svenska, Spanska och slöjd på schemat . Helt okej :)
:love:

de första krokusarna


En vanlig dag i skolan med lite decibelmätande och muggpratande .. De i klassen fattar .. ;) Amanda och jag gick till centrum och letade jeansjacka men hittade ingen oturligt nog . Vi har ätit fisk här och letat lite ear cuffs utan framgång :/
:love:


.


Eftersom att det tar år att ladda upp en bild så orkar jag inte ladda upp byrån men den blev alltså som den på ritningen fast lite snyggare ;)
Idag skippade jag träningen men jag har fått massor gjort, jag har satt upp en anslagstavla, en spegel, pluggat, städat rummet, sytt gardiner och satt upp de.

Har ockuperat Bassens data och han vill sova så godnatt på er också :)


Stronger than Jesus


Klar med SOn. Dags för matten. Skippar träningen ikväll därför att jag är täpt i näsan, ont i halsen och slem i .. gommen ? Kan man ha det ? Känns som det iaf ;) Och så måste jag sätta upp en spegel, anslagstavla och krokar i rummet. Sara och jag skruvade ihop en byrå. Visar före och efter bilder sen :)

pluggar but enjoy the pics



godnatt, skriver imorn


RSS 2.0