här ska det finnas en rubrik, några förslag?

kattsand idag . Albin och Bassen fick en krabba . Pastasallad, rostbiff, skinka och baguette till lunch . Fotbollsmatch framför tvn (1-0 till Sverige ! :)). Ut och jogga med mamma (skitjobbigt utropstecken utropstecken utropstecken) . Morden i Midsommer nu , wiie :D

million pieces

Så här såg jag ut på konfirmationen

Har fått skriva om det här inlägget tre gånger men nu kommer det äntligen. Och på den här datan så blir bilderna lite muppade ;)

Konfirmerad och klar nudå . Roligt men tråkigt eftersom att det har varit jätteroligt (iaf Greklandresan ;)) Hela släkten var på konfirmationen förutom latoskar och målarfärgthomas. Var jättepirrigt men rätt roligt också :)

Efter gudstjänsten åkte alla hem till oss, åt avokadosallad och tårta, spelade kubb och kollade på bilder. Fick jättefina presenter som jag är jättenöjd med. Silverarmband och silverhalsband, en guldring (riktiga diamanter om jag inte minns fel :o), en cykel (som inte fastnade på bild), guldörhängen (som inte heller fastnade på bild) och ett guldkors.

Kom fram idag till Kungshamn . Ska hålla pappa uppdaterad via bloggen så ska försöka blogga varje dag.

Resan gick bra förutom att jag spydde. :o  Käkade på en thairestaurang i uddevalla. Har tagit en promenad på hasselösund . Kollat hyr film och käkat chips . Mysigt värre alltså ! :)

wml


damn ..


back home again



Härlig midsommar (som vanligt) med släkten . Goda tårtor , vacker (..) sång och mycket blommor . Alfons var med också och han tyckte inte så där jättemycket om att Bobby var där om man säger så . Men vi fick med honom hem iaf. Eftersom att han inte gillade att sitta i bur påvägen dit så fick han springa runt lös i bilen och råkade komma åt vindrutespaken någon gång ibland sådär men annars , inga missöden ;)
Imorn konfirmerar jag mig i Trollbäckens kyrka !! Släktingarna kommer och sedan är det vidare hem till oss. Var inte speciellt nervös efter genrepet men nu dagen innan så kommer det ! :o Förhoppningsvis gör jag inte en allt för stor tabbe , håll tummarna :)


förlåt för att jag aldrig nånsin sagt förlåt

Det blev visst ingen uppdatering under resan. Jag kan iaf säga att den var över mina förväntningar! :)Nu är vi i Bergbo för att fira midsommar med släkten :D

TIDSINSTÄLLT


just nu i denna stund som detta inlägg publiceras sitter jag, amanda och konfirmationsgruppen på ett plan till Grekland ! Vi kommer att mellanlanda i Riga och sedan fortsätta till Aten !
Tar med mig min data så om ni har tur kanske jag slänger in något inlägg på kvällen . :)

Pirates of the Caribbean 4


Fjärde Pirates filmen på sergel med Sara . Middag i centrum med familjen (halva iaf) . Har packat och oroat mig för resan . Nu ska jag bara försöka ta det lugnt och har "bokat" in en tid för fotmassage av min lillebror. Upp halv fyra imorn för att åka till Arlanda fyra och möta gruppen klockan fem vid terminalen.

see yaa

lika som bär


Johnny Depp och Matt leblanc

grekland


kamera : canon eos 1000d , foto från kungshamn .

om jag inte sagt det tidigare så ska jag och amanda till grekland på fredag på konfirmationsresa ! Satan vad kul det kommer bli ! :D
Idag ska jag och Sara till stan , blir antagligen bio eftersom att vädret inte ser sådär jätteroligt ut . :)


slut.


så här såg jag ut på skolavslutningen :)

Igår var det betygsutdelning halv tio. Blev sjukt nööjd ! :D Efter det var det "show" i gympasalen . Fick reda på att två jättebra lärare ska sluta och båda har varit mina handledare/mentorer . Började nästan böla :(

Efter avslutningen åkte jag och trevliga människor till amanda och åt tårta, badade och kollade film . Blev tyvärr inga bilder :/ .
Åt middag hemma med familjen eftersom att de ville "se" mig innan jag åker till grekland. Efter middagen åkte vi ner till vallen och kollade albins fotbollsmatch. Träffade samma trevliga människor igen och vi gick och kollade på alla som kom åkandes till balen i centrum . SHIT , alla kom i limousiner och hade jätteproffsiga klänningar och frisyrer ! :o
Trodde det var så att man kanske åkte buss dit och hade någon gammal klänning och plattat hår ! Hahahaha, vad pinsamt om jag hade kommit dit så nästa år ;)
Några kom faktiskt på tandemcykel (fett coola ! jag ska komma på skateboard nästa år !) och några kom med häst och vagn :)

bye

mobilblogg

Bad med klassen på notholmen. Bad i Erstaviken med trevliga människor. Har bakat tårta med amanda och eva :) Ska hem och äta och sover hos eva Inatt :D Imorgon börjar vi på bollmoravallen .

boat trip







Igår var vi ute med båten. Vi grillade, badade och åkte gummibåt ;) Lax, potatis, sallad, kräftstjärtar och aioli fanns på menyn. Efter ett tag kom det fler familjer och satte sig precis bredvid oss -.- . När man har hela skärgården varför måste de välja att sätta sig en meter ifrån oss ?? Vi åkte iaf vidare till nästa ö där vi badade igen och fikade :)
På kvällen var det film hos tobbe med trevliga människor. I spit on your grave hette filmen och den var jättehemsk :O

damn thats hot


here we go again


har precis varit i alby och badat med klassen. Klockan fyra är det återträff med gamla klassen , sista föralltid .

everybody's changing


I början av åttan


Och nu, för någon månad sen, i slutet av åttan. Men lite har jag väl ändrats iaf ? Kom igen ? :)


down to alby


sista "riktiga" skoldagen över


grattisgrattisgrattisgrattisgrattis!

ååååhhhh, jag skrev det här inlägget igår men det publicerades visst aldrig. Menmen , bättre sent än aldrig :)
Igår fyllde världens bästaste Sara och vän 14 år ! Jag är lite halvt handikappad här på västkusten så jag har ingen bild men hon bloggar så ni kan läsa bloggen här ! Love U och saknar dig jäättemycket Sara ! Vi får ses någon dag den här veckan ! :D :love::Love::love::love::love::love::Love:

smögen igen

idag var vi på smögen igen men den här gången cyklade vi inte. Pappa och Albin skulle nämligen hyra kajak på ett vandrarhem . Ikväll är det nog bad som gäller, ska se om jag kan få med mig någon badkruka :)

smögenbryggan

mamma och jag ska ut och springa och sen är det vidare till smögenbryggan .

här sitter jag och har det bäst ..


long time since last time

Vår utsikt från balkongen här på västkusten :love:
Gud vad länge sen det var jag skrev !
Förra fredagen åkte vi iväg till Finland hela laget, förutom Emma som skulle till Italien -.- . Vi kom iaf tvåa i cupen , vi hade vunnit om det inte hade varit för domarna och det är inte bara någon ursäkt som jag alltid drar. Den här gången var det verkligen så !
Vi kom hem 7:30 med båten och då var det bara att åka raka vägen hem för frukost och sen till IP för friidrottsdag ! undrar hur resultaten såg ut för mig jämfört med förra året ;) .
Senare på kvällen hade vi typ öppethus och var klara att åka från skolan runt klockan nio. Kan ni fatta hur trött jag och amanda var då eller ?? :O
Idag åkte vi till vårt hus på västkusten. Det tog ungefär åtta timmar och nu är vi här och det är så himla härligt.
uppdaterar imorn
:love:

RSS 2.0