ärligt.. Euphoria skulle inte ha vunnit esc.


BASSELÅNA!

Look alike? Kommentaren jag fick när min moster fick reda på att jag hade ritat ballongen som skulle föreställa Bassen: "Men Mathilda... du har ju humor!". HAHA

Haha...

Här kommer lite snabbt några bilder från lördagens födelsedagsfirande. Mamma och Bastian var födelsedagsbarnen och gästerna var släktingar. Lika roligt som vanligt att träffa alla och gott blev det att äta också!

Söndagen spenderade vi ute i skärgården på någon ö och käkade korv och potatissallad.
Dagen har varit lugn. Film, fys, pladder och en redovisning har stått på schemat.
Imorn ... är det friidrottsdag. Men efter den så ska vi... TILL BARCELOOOONAAAAA! Klassresan är äntligen här och jag är jätteexcited! Har packat och pass och euro finns i fickan. NU ÅKER VII!
Kommer inte att uppdatera därifrån om inte stället vi bor på har wifi. hare gött, för det kommer jag ha!

there's no better time

dagen har varit en sådan där konstig dag som det brukar vara ett par veckor innan avslutningen. Den har flutit på bra, förutom att jag kom en halvtimme för sent på morgonen. Idrotten var valfri, så vi satte oss på en handduk under ett träd och vilade. På de andra lektionerna har vi läst kp, pillat på mobilen, lyssnat på musik och pratat.
Joggade till alby och tillbaka och har satt upp hamocken här hemma.
Imorgon blire födelsedagsfirande och middag tillsammans med kompisar, en av de ska resa bort i helgen och kommer inte hem förän på sommarlovet så det var sista skoldagen tillsammans med henne idag :'(
xoxo

headers

ser att jag inte bytt header sedan 2010, jag som byter header stup i kvarten annars. Kanske dags för ett byte snart kanske. Jag kan sätta mig och pussla ihop någonting, någon annan gång, när jag har tid.. haha hittade en header från början av år 2010 hahahahaha, det är den på bilden. ett fel bara.. man vet ju faktiskt var floder slutar.. hahaha

då kör vi igen

det värsta skolarbetet är över, har endast kvar redovisning och inlämningar i morgon men sen är det nog ingenting fram till skolavslutningen så nu är det dags att ta tag i bloggandet igen.

Under tiden jag har varit borta har jag: kollat handbolls SM-finalerna i malmö med laget, haft en redovisningsdag ute i solen så jag är nu röd som en kräfta, skaffat twitter och instagran (heter mathildajansso på båda) så följ mig gärna, firat min mamma som fyllt 45, spenderat en helg på landet med kusiner och pluggat ihjäl mig. Mer kommer jag inte på just nu.

Nästa vecka är det dags för klassresa. Då bär det av till ... *trumvirvel* Barcelona!!! Det kommer bli hur roligt som helst fast det bara är i två dagar.
Nu ska jag återgå till pluggandet, än är det inte över. xoxo

Teenager Posts


060512

gårdagen var nog den första dagen på länge som jag inte pluggade

Amanda och jag gjorde kycklingbaguetter och havreflarn och gick ut och satte oss på några klippor. I ungefär 2 timmar satt vi där och åt och pratade tills vi frös tillräckligt för att orka ta oss hem. På kvällen mötte vi upp några kompisar och åt thai till middag. Istället för att åka hem hamnade jag, amanda och två till i granängsringen för att träffa några okända. Vi spelade fotboll och sen åkte vi till slut hem.
pluggdag idag...

RSS 2.0