summer's arriving

denna dag har liksom gårdagen bestått av plugg men också träning. Vi har fått ett träningsschema hem eftersom att vi missar två träningar. -.- Jag har i alla fall lyckats njuta lite av solen (katten också som ni ser) och spelad badminton och boule. valborg imorn för dem som inte visste!

promises

lördagsgodis a la mathilda. Som kompensation för att jag bröt löftet i torsdags Amanda (om du läser det här)
SJUUKT mycket plugg har vi! Tre prov och en inlämning nästan vecka då det endast är tre skoldagar! Har suttit och pluggat hela dagen idag (förutom för något gossip girl avsnitt då och lunch på donken). Och mer plugg blire fram till valborg. Nu blire fruktsallad och gossip girl

håll ut!

ska blogga i helgen, promise

21042012

Om jag inte räknat fel var det 15 dagar sen jag bloggade sist .. Men jag lever i alla fall, hann inte skriva på påsklovet och det händer ändå ingenting i skolan.
In till stan idag med Sara för att kolla skolavslutningsklänning och balklänning. Taco ikväll hemma hos henne.
Imorn blire den oundvikliga pluggdagen tillsammans med amanda. Vi hinner nog göra något annat än att plugga förstås men plugg ska det bli.
För de som är intresserade så försvann Alfons under påsklovssöndagen från mormor. Han var där eftersom att vi var på västkusten. Men han kom otroligt nog hem på torsdagen eftersom att han hade gått från mormor till en av hans gamla ägare (vi hade ingen aning om att hon hade varit hans ägare innan) så hon ringde oss och pappa åkte och hämtade katten . Lite onödig fakta bara ..

långfredag

Det efterlängtade lovet är här men tänker jag på veckan efter med alla prov och redovisningar vill jag gå och gömma mig. Långfredag är ett passande namn på den här dagen eftersom att jag sihtter i en bil på väg till västkustenoch ar en åtta timmars resa framför mig och tiden går i snigelfart..

I know it will be fine

kändes som att det var ett tag sen så slänger in ett inlägg. Temavecka, jag och fyra tjejor ska spela upp en teater om etik och moral för arbetslaget . Vi var enda gruppen som valde teater så är vääldigt nervigt.. wish us luck!

RSS 2.0