sjundeeååå !


Från förra året då vi vann hela skiten !

Lugn dag idag. Vi var klara med i stort sett allt innan lunchen så efter åkte vi till lidl och handlade läsk till undersökningen :)
Vi ska snart cykla iväg till MacDonken där Bassen ville äta sin födelsedags middag. Därefter åker jag till Amanda där jag sover över. Imorn åker vi till sjundeå som ligger i Finland!!!! Där spelar vi en cup som vi vann förra året :D Önska oss lycka till , det kanske behövs !
På måndag kommer vi fram med färjan 6:30 och efter det är det direkt till IP där vi ska ha en friidrottsdag! Eftersom att jag inte kan sova på båten som kommer jag ha varit uppe 24 timmar och spelat handboll hela helgen ! Känner på mig att den här idrottsdagen kommer bli uuundeeerbaaar (inte ironi här inte)!


grattisvärldenssötasteochsnällastelillebrorpåplaneten


gaash vad jag saknar OTH !! ;)

:(

so sad



jag fick ett sms tjugo över åtta från Amanda som undrade var jag var och jag trodde att hon hade skickat fel eller något men efter några blickar på klockan så kom jag på att vi hade matteprov kvart över åtta ! Kollade inte på klockan när jag kom in i klassrummet men var garanterat minst tjugo minuter försenad. Jaa, då var det ju dags att börja skriva provet då efter värsta adrenalinchocken vilket resulterade i att jag gjorde jäättemånga missar -.- Ifall jag får omprov kan jag ju alltid försöka överklaga ;)
BASSE FYLLER ÅR IMORN ! vad fort det går, igår fyllde han ju fyra :)

 


heartbeats


Varför blir alla bilder oskarpa när man laddar upp de på blogg.se ?? aaaahh -.-


scones


haha, fokus på fel ställe ? Urhm .. näää . ;) Tagen våren 2010 förresten :)


har gjort iordning en sconesdeg. Mamma skjutsar killarna så ska överraska med scones ikväll .
16 and pregnant nästa då :)


yeeey

statistikkurvan går uppåt ! ♥ u guys :D

grattisvärldensbästamammaihelauniversumsuniversumpåfödelsedagen


.


aahh, varför kan man inte bara ta bort rubrikerna ?? Det är så jobbigt att komma på något nytt så därför använder jag mig av den kända "punkten".
Den här veckan är det temavecka i skolan . För er som inte vet vad det är så är det en vecka då man bara jobbar med ett enda arbete i grupper inom ett område. Den här veckan har vi sinnena.


when your so beautiful


,

Nu är vi framme och har ätit middag, grekisk sallad, kyckling, tsatsiki och majskolvar. Kollar just nu på smartare än en femteklassare. Och jag tänkte på att det har överlevt en himla massa människor med tanke på att världen har gått under. Pinsamt för någon ..

nu sitter vi i bilen ..


landet , wihoo .. -.-


.


Igår var vi på skansen med klassen för att kolla på .. hus. Efter det fick vi gå runt själv till klockan ett och självklart köpte jag den obligatoriska skansen remmen ;) När vi åt lunch så började hönor och påfåglar samlas runt oss och det tyckte ju några var jätteroligt så de la mat på bänken där vi satt så att fåglarna började picka på bänken!

Efter skansen åkte några till stan iaf, och jag köpte en tube top från Gina .

Senare åkte vi till en kompis och grillade flintastek hette det tydligen, halloumi och typ räfflade potatisar. Efter att vi hade skrämt upp oss själva i en timme typ så var det ju dags att ta bussen hem i mörkret -.-
Det slutade med att vi fick skjuts hem av en förälder ;)
Idag ska jag åka och kolla cykel och sen vidare till landet.


sämsta dagen på lääänge


orkar inte berätta men den här dagen kommer jag inte komma ihåg som någon bra dag iaf. Träning ikväll, det kanske räddar dagen ?


-.-


sitter här och pluggar syslöjd (?! :O). Vilka får läxor i syslöjd lixom? Juste , vi!
Idag var jag, amanda och julia hos emma. Vi badade, hoppade studdsmatta och åt.
skansen på fredag med klassen ;D

träning nästa ..


.


he knows each european country by heart


brännisar


nu är det ut och plocka brännässlor som gäller då :) Kan ni se humlan på bilden förresten :)


design

har ni märkt att jag byter header 24/7? Det är för att jag pallar inte ändra själva designen eftersom att jag inte vet hur man gör och det är rena turen att den ser ut som den gör och inte menyn längst ner i botten . Så nu tänker jag inte röra stilmallen mer men lite tråkigt är det ju att inte ändra på något så därför ändrar jag headern hela tiden ;) De flesta göra jag på en kvart så de är ju inte världens snyggaste :P
Här kommer en ny iaf :)

studiedag


jedward




kollade ni på Eurovision igår ? Mina favoriter var ju såklart Jedwards ! Världens sötaste säger jag bara :) :love:
Och Eric Saade kom trea ! Det var ju typ bästa platsen sedan 1999 om jag har fattat det rätt .

andra doppet


Jag badade alltså i Alby med trevliga människor. Det var mycket varmare i Alby än i Erstaviken eftersom att Erstaviken är havet . Men det visste jag ju såklart inte, vi kan väl säga att geografi inte är min bästa sida ;)
Sen gick Sara och jag till boden och handlade goodis :) , tortellini till middag .
Imorn är det konfa träff , sista innan grekland. Det närmar sig :O :)


purple


halloumi is da shit


Har tagit en massa härliga vårbilder som jag kommer lägga upp lite då och då.
Vi har grillat korv och halloumi och senare ska vi kolla på Albins fotbollsmatch. Och sen ska jag ju till alby såklart


.


haha , jag bara måste


Sverige i FINAL! :D


Igår spöade Sverige Tjeckien i VM-semifinalen ! Så nu är de i final mot Finland ! Heja Sverige! Om ni inte vet vilken sport jag snackar om så är det ishockey ;)
Idag ska jag till Alby med människor från klassen och bada :) Det är nog kallare i Alby än i Erstaviken .. Eller ?

rädda världen


Igår hade vi gymnasieinformation och nu är jag bara ännu mer förvirrad än jag var innan om möjligt .. På träningen sprang vi 5,6 km (uppvärmd för skoljoggen alltså) och sen körde vi lite fys, spelade fotboll och doppboll .
Today börjar vi halv tio och hela dagen ska niorna ha föreläsningar för oss och sen slutar vi halv 3. På måndag har vi studiedag :)
Och här kommer en bild också, det var ju inte igår ;)


som ni kanske märker..

.. så har jag inte mycket tid till att blogga. Men jag ska iaf göra det när jag kan .
Ikväll är det träning i Alby. Från och med nu är det löpning 5,6 km varje torsdag . Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker att det är låångt ! ;)

sorry

förlåt för att jag inte har bloggat, och här skulle det ju komma en förklaring enligt mallen men jag har tyvärr ingen ;)
Vi spelade iaf cup i helgen och vann hela skiten ! :D :love: ÄRVIBÄSTELLERÄRVIBÄST?
Och nu är det ju typ bara 4 veckor kvar , tror jag .. Och vi har lite temaveckor, studiedagar och röda dagar . SKÖÖNT :D
Och jag kan inte ladda upp bilder för att pappa har gjort något konstigt med datan med alla bilder på -.-
bye :)

baby hands up


Mamma och pappa är och nattvandrar (?) så jag måste stanna hemma med Bastian . Det funkar eftersom att jag kan sitta och kolla på othavsnitt efter avsnitt :D


booring


Jag visste inte att det var lagligt att ha såhär tråkigt! Så jag gick ut och tog vattenbilder ;) Jag har ingenting att göra som ni kanske förstod.. blöö , nu ska jag logga in på skype och se om några andra är där som orkar prata med mig :D
Vi hade soprov idag, samhällsekonomi -.- inge kul alls ..
cup imorn

 


friends



Idag var det friendsdag på skansen. Jag var rätt ledsen när jag förstod att jag skulle missa brandövningen men på de som var med och som jag har pratat med låter det inte som att jag har missat något :).
På vägen hem köpte jag en bikini och ett örhänge eftersom att jag klant tappade pluppen till läkörhänget och hade inget att ha till hålet "där uppe". En groda blev det ;)
träning ikväll


and then it goes back


Idag hade jag tid hos skolsyster och fick veta att jag är 168 lång om någon ville veta ;) Vanlig dag annars förutom att mamma sa att det hade snöat där hon jobbade .. WTF ? Kommer vintern tillbaka nu eller ?


minigolf

Längtar till Valborg nästa år ;) Det var jätteroligt igår. Vi åt hos kusinerna och spelade ett spel (mitt lag vann ;)). Efter det gick vi till brasan i Alby där jag träffade några. Tobbe och jag tog lotter , den som förlorade skulle bjuda den som vann på jordgubbar (WTF? ;)). Men ingen vann så det blev inga jordgubbar :P
Idag har vi varit och handlat lördagsgodis (?). Jag påminde mamma om att det var söndag eftersom att hon ville handla lördagsgodis . Och hon ba jag vet .. Första gången i världshistorien som mamma handlar godis på någon annan dag än lördag ?
Sara kom nu och vi ska spela minigolf lite senare , först är det risgrynsgröt till lunch .
 


RSS 2.0