JAG VIIIILL INTEEE

hejhej :)
Idag hade vi musikprov som inte gick speciellt bra .. Menmen . Efter skolan var det träning: Löpning och fys -.-
Imorn har vi SOprov och jag behöver plugga men jag orkar bara inte så jag bara skjuter upp det hela tiden .. Men klockan nio SKA jag plugga!
Vi kollar på idol albin och jag, visst ska alla killar gå vidare !? Och i pauserna är det family guy ;)
kramkram :love::)

duktiga jag ! INTE

hellou
Raderade typ 5 rader på artikeln och nu på en halvtimme har jag skrivit 6 rader .. Det går framåt , nästan ..
Har tagit några "pauser" som jag har ägnat åt att komma på alla saker jag kan göra med min tunga och läppar . Någon som vill att jag ska lägga in bilder ? :P (OOPS, där kom den första smiliesen)
Känner mig lite gladare nu med en kopp varm choklad framför mig (den är slut såg jag nu :() och musik i öronen :)
kramkram


varm chocolate

hejhej
Är hemma från orienteringen nu, det här inlägget blir det inga smiliesar för att jag är inte på "smile" humör idag..
Jag har sprungit i ca 2 timmar och 30 minuter. De andra tjugo minutrarna har jag tittat på kartan, fått ny karta, bara gått eller ramlat! Och nu är jag osäker på om jag får VG eller G . Kan inte förklara för det är fett krångligt. När jag kom hem såg jag att jag hade halva skogen i skon och strumporna hade absorberat lite av albysjön också. Jag känner mig inte speciellt frisk heller. Sitter här med min morgonrock och en varm choklad och fryser.
Nu måste jag iaf börja skriva på min debattartikel som ska vara klar imorn. När jag läste instruktionerna igen insåg jag att jag hade skrivit den fel .. -.- JOOBIGT!
bye


bild

har inget att göra så jag fixade till en bild. eller snarare förstörde den ;)

hahaha ;)


orientering

hejhej :D
Idag börjar vi halv tio i Ahlstorp så jag sitter här och lyssnar på låtar från idol och skriver min debattartikel. Känns fett skumt att först skriva en sak och sen motsäga den helt :S Ska se om jag kan få tag på ngt smaskigt att äta ;)
Min lårkaka är nästan helt bra så jag ska nog testa på att träna idag :) Ska döma och spela själv i helgen så jag måste vara i form för det :P
kramkram :love::)


Jag kommer orientera i träningsjackan och understället ;)



Ett snygg bild jag hittade . me <3 snap ;)



GO ALICE !! :D<3

glassbilen in my <3

hejhej :D
Idag har jag varit i skolan. Vi hade spanska prov och svenska test. Behövde stanna kvar i skolan till halv fyra för att jobba med SOn som vi ska ha redovisning på imorn, är fortfarande inte klar med den men .. aja .
Nu har vi varit ute i alby och gått. Påvägen hem hörde vi glassbilen och då blir det ju panik ut ur bilen, fram med pengarna och full fart mot glassbilen ;) Det blev en "prova-på-mix", vi fick glass nu när vi kom hem och för mig blev det ju en choco crisp såklart ;)

Halv nio är det idol, kan inte vänta :O
kramkram :love::)


blablabla.

nu ska jag till skolan så det här kommer bli ett roiligt inlägg -.-
Idag har vi spanska prov på massa saker, men jag har pluggat så det ska nog gå bra ;)
Och ikväll är det träning men jag har fortfarande ont i mitt ben så jag ska inte gå på den. Vi har orientering på onsdag och då måste jag vara i toppform :P
kramkram :love::)

egoina

Egoina fick priset för Årets Blogg på Blog Awards! GRATTIS!! Jag röstade på henne så är fett glad, men det har jag ju redan sagt. Att jag är glad alltså ;) Nepp nu ska jag kolla tv.
Kramkram :love::)


thighcookie

hejhej :)
Vi vann mot AIK igår med 15-8, men jag fick värsta lårkakan precis ovanför knäet. Det gör fett ooontt !! :( Efter matchen åkte vi in till stan och handlade jacka till mamma och så åt vi på daisys. Bacon cheese meal you know ;)
Efter det släppte pappa av mig vid tyresö hallen där jag kolla på herrarna med några andra i mitt lag , de vann förresten.
 Sen fick jag skjuts hem igen. Jag duschade och så och sen fick jag skjuts till Amanda. Vi åt tacos till middag och kollade på film i typ 6 timmar innan vi somnade ,) hahha , det var fett kul.
Vi vaknade typ halv åtta men låg kvar i sängen till halv elva medans vi kollade på American Pie 3. Vi åt tortillabröd och ost till frukost :) Det har jag aldrig gjort förut. Och sen pluggade vi spanska och så gick vi till en gunga ;)
 Sen åkte vi iväg till matchen mot Spårvägen i Brännkyrkahallen , jag spelade inte eftersom att jag har fett ont i benet. Tjejerna vann med 15 - 9 , wiho :D Jag fick skjuts hem av Rolle igen och vi åt middag med farmor :) Jag försökte lära henne spela chicago, men detg gick ju som det brukar.. Inte så bra alltså.
Nu sitter vi och kollar på Svinarps starke man eller vad den hette :P , den verkar vara fett kul om man lyssnar på mamma och pappa ;)
Imorn är det spanska proooov :O LÄÄSKIGT, och på onsdag är det orienteringsdag.
Och juste , har fått dommartiderna i oktober. Jag ska döma 6 matcher så jag kommer tjäna typ 600 spän ! OMG, jag kommer bli stenrik . Kommer ju kunna köpa min systemkamera innan jul! :D
Jag har skrivit på en debattartikel som ska vara klar på torsdag,  but now i'm going to join my family :D
byebye :D<3333
(Jag är fett glad idag förresten)


tyroldf96 <3


hejhej :)
Om ett tag ska jag och pappa till matchen mot AIK , vi var bara 6 på träningen i torsdags, resten var typ sjuka så jag hoppas vi får ihop ett lag :S Vi måste vinna alla matcher nu för att gå upp till elit. Vi kom trea i serien förra året och ettan och tvåan gick upp så nu är det vår tur !
Jag ser helt galen ut idag men det är det väl ingen som bryr sig om när man spelar match , eller ? :P
kramkram :love::)

eight days a week

haaha ;) Jaa , det känns verkligen som om veckan är 8 dagar ibland.. Men två av de är ju helgen så det är bara att stå ut :)
Jag ska iväg till skolan lite senare så jag tänkte : "Varför inte bara skriva ett inlägg om ingenting, så att jag känner mig duktig?" Och nu sitter jag här . När jag skrev förra inlägget kom jag på att nästa vecka har vi 3 prov, 3 inlämningsuppgifter, ett test (för att det inte ska låta som prov) och en vanlig läxa . JAAG DÖÖR, och är det verkligen lagligt att ge oss så mycket grejer ? Och vi har ju inte ens gått i skolan i en månad, eller har vi ?
Nu ska jag iaf gå och beklaga mig över skolan hos pappa, då känner jag mig bättre efteråt.
Och förresten , ät grapefrukt till frukost för då blir man piiigg :D
kramkram :love::)

Eight days a week - The Beatles ;)


6 pers..

hejhej :) Hemma från träningen. Vi var bara 6 pers där, men det var ju kul det också.
Nu ska jag kolla på Idol och sen duscha :)
kramkram :love::)


bläääää



(FEJKSMILE)

sitter och gör läxor. Går skit har suttit här i typ en halv timme men jag har inte skrivit ett enda ord. Har bara skrivit och raderat hela tiden ..  Och var hittar man en undersökning om skoluniformer. Dumma debattartikel ! ÅHH , jag orkar inte bry mig. Och imorn har vi musikteoriprov.. Nästa vecka har vi SO, musik (tror jag) och spanska prov :( Och så ska vi skriva en novell på engelska ! JAG DÖÖÖR. Och ikväll är det träning och jag är sjuk .. -.-
nej, inte sjysst att sitta och gnälla , men ngn gång måste man ju få göra det.. eller ?
Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig .
kramkram :love::)


see ya

hejhej :)
Supersnabbt för min buss går snart. Vanlig skoldag.. Jag pluggade matte efter och kolla på tyra banks show , as usual ;)
Och nu är det dags för träning , vi slutar 22.00 och det är fett svårt att sova sen för man kan ju inte varva ner så fort -.-, men vi kan tydligen inte få en bättre tid.
Nu måste jag gå. kramkram :love::)


ohh noo !

JAG HAR INTE BLOGGAT PÅ.. 3 DAGAR !! :O Nu är det hög tid att slänga in ett inlägg. Jag ska berätta lite vad jag har gjort de senaste dagarna :)
På söndagen var jag, jonna, emma, sara och fiona i stan och kollade på i rymden finns inga känslor, den var superduperbra ! Jag hade verkligen inte förväntat mig det . :) Men innan vi kollade på den så åt jag, jonna och emma thaimat i kungshallen. För mig vart det kycklingspett med jordnöttsås. Smumsigt !
Igår var det vanlig skoldag och på kvällen tränade jag , fast jag hoppade över löpningen var jag är dunderförkyld och nu känner jag mig lite febrig också ! Tengo fiebre :(
Och idag var det vanlig skoldag, fast vi hade fys och det är superjobbigt .. Och på NOn gör jag ett arbete, och jag har bestämt mig för att stå plankan så länge jag orkar varje dag i tre veckor :O , men det ska nog gå.;) Idag spöregnade det ju och så hade jag haft på mig en jacka så en liten bit av byxorna var helt torra och resten var dyngsura :P Och jag tog bilder för att det såg så roligt ut :)



Hahha , snyggt ? ;)
nu ska jag plugga -.-
kramkram :love::)


läxor elr film ?

hejhej :)
Jag har inget att göra. Antingen kan jag kolla på Michael Clayton med albin och pappa, en film som jag har noll intresse för.. eller läxor.. Det blir nog film ändå ;)
Vi åt nachotallrik till middag :), och jag känner mig superduktig eftersom att jag dukade både till lunchen och middagen ! Jag kanske ska starta ett eget företag och duka åt folk ? Bra idé ?? :)
Det var ganska intressant va ? .. antagligen inte ..
kramkram :love::)


..

Nu orkar jag inte mer. Men jag har iaf ändrat lite färger :)
kramkram :love::)


pictures

hejsanhejsan .
Idag gick jag till öringeboden och handlade florsocker till mina brända mandlar , och sen gjorde jag de. Tog typ 45 minuter. Men det var det värt. De smakade bara lite bränt ;) Och sen gjorde jag en påse av bakplåtspapper och la i nötterna så det såg ut och smakade likadant som när man köper de. :)


SÅHÄR SÅG DE UT INNAN :)



OCH SÅ HÄR SÅG DE UT EFTER . SMASKIGT :)


Sen åkte hela familjen in till söder och kollade bio. Vi skulle egentligen kolla på "i rymden finns inga känslor" . Men emma ringde imorse så jag ska kolla på den med henne och några till ist. Så jag fick följa med Bastian på Toy Story 3 och de andra kollade på i rymden finns inga känslor. Mina nötter var slut innan filmen hade börjat, hahha :P



BIONS SNYGGASTE ..



JUMMY :)



BASSEN HADE FULLT SJÅ MED ATT FÖRSÖKA FÅ AV PAPPRET PÅ EN KLUBBA ;)




HAR MAN INGET ATT GÖRA I BILEN KAN MAN ALLTID TA KORT ÅP ETT PAR COOLA NAGLAR ;)

Jag har börjat tröttna på designen så jag ska göra en ny nu. Håll tummarna :D
kramkram :love::)


rithumör

Hejhej :D
Idag var det ingenting speciellt i skolan . Bara lite extra flummiga :P Och på matten så ringade jag in ett tal . Och så blev det en lite konstig form , då ritade jag taggar på den för att göra den ännu skummare och sen :
"Men titta ! Det liknar ju en forskare!"
Och sen ritade jag näsa mun och sånt och det ena ledde till det andra (misstolk) och tillslut var det en forskare med piercingar överallt :P

NICE !! :D
Jag är på värsta rithumöret idag för när jag kom hem började jag rita på ngt ansikte . Eller jag började med håret för det är roligast . Och när jag fortsätter med ögonen och resten blir allt muppat :) Men jag fortsatte iaf . Och såhär blev det:


FÖRE



UNDER (OCH NU GÅR DET BARA NERFÖR..)



OCH EFTER , HAHAH :P
Kramkram :love::)


success


hejhej igen :)
Kommentarsrutan gick också bra :)
Nu hoppas jag att alla blir sugna på att kommentera för att rutan är så fin :P
kramkram :love::)


kan ni se rubriken ? :P

Hejhej :)
Jag testade att lägga in en bild bakom rubriken och det gick ju bra som ni ser ;) Kommer byta bilden om jag hittar en annan men den får vara där tills vidare. Och nu ska jag testa att lägga in en bild i kommentarsfältet :)
Efter skolan cyklade jag till centrum för pappa ville att jag skulle lämna hans bok. Och så träffade jag Jonna och hennes kompis i centrum :)
Och vi har träning ikväll också men jag vet inte vilken tid. Vi behöver inte springa den här veckan . Varför vet jag inte men jag tror att det är för att vi spelade cup i helgen ?
Och jag ska bara säga att det finns en chans att jag flyttar hem till mormor. Det är så att jag bara kan hitta en av bastians två vandrande pinnar och det har varit så i ett par dagar . Så om det visar sig att den har rymt ( Vilket jag tror) så komme jag flytta hem till min mormor !!!!
kramkram :love::)

 


träningsmatch


hejhej :)
Misslyckades på NOn när alla hade skrivit typ två sidor men jag trodde att man bara skulle skriva en så där stod jag med ett papper mindre än alla andra ;) Ajja, smällar man får ta :P
Jag orkar inte skriva så mkt , men jag ska iaf på träningsmatch ikväll . Träningen slutar tio så jag kommer typ aldrig kunna sova eftersom att man är fett speedad efter träning ..
kramkram :love::)


new haircuts ;)

hejhej :)
Idag var det skola som vanligt. Och jag har typ bara pluggat nu när jag har varit hemma , och så har jag haft vattenkrig med Basse :)
Imorn börjar vi 8.15 för vi ska ha skolval. Gissa vilka jag ska rösta på ? ;)
Och så har jag testat lite olika grejor med håret medans jag väntade på att Albin och Bassen skulle sluta spruta vatten på mig ;)

Vad tycks? XD

Mitt hår är fett skumt, om man snurrar det med fingret så håller det sig så ett tag :P
kramkram :love::)

 


hej igen, förlåt för att jag stör :D Men det är så himla kul vet ni :)

Sista inlägget om man kan kalla det för det ;)
gonatt, sov gott, dröm sött, vyssan lull, kramkram :love::)


.

hejhej :)
Har abslout ingenting att göra !! Eller joo, göra läxor men det kan vi kalla inget :) Och jag är så trött så jag orkar inte köpa pulvret .. :(
nu ska jag .. vila :P
kramkram :love::)


mackamacka foe !!

hejhej :)
Idag har vi spelat kvartsfinal som vi vann med två bollar mot Skånela.
Sen gick jag, jennie, erica och mamma till nacka forum och åt lunch på sandys, fast det var fett dyrt där för bara en macka .. :P 
Efter det gick vi tillbaka till hallen och spelade semifinal mot Årsta. Vi förlorade med två bollar men de kom jm tvåa i elitserien förra året så det var ju fett bra av oss ju ! Och så vann vi andra halvlek med 3 bollar ! :O Jättebra kämpat tjejor !!
Sen åkte mamma och jag till Nacka forum och handlade och så åkte vi hem .
Sen dess har jag inte gjort någonting, typ kollat på tyra banks show .. :P Mamma mia kommer ikväll så jag måste till Öringeboden och köpa hockey pulver , fett gott :)
btw , jag diggar gruppen på facebook som heter :

vi som sjöng "freestyla, raka maka fon" istället för "rock the microphone!"

 Jag är ju lite speciell som alla vet så jag sjöng "mackamacka foe" ist för det gruppen hette :P Men jag gick med ändå ;) 
Nu ska jag läsa blöggar :)
kramkram :love::) 


simpsooooooons

hejhej :)
Mamma ska skjutsa mig till matcherna om en halvtimme och tills dess har jag inget att göra.
Jag har inte windows på min data så jag kan inte ha msn . Men jag har ngt som liknar msn, problemet är bara att den inte funkar..
Jag sitter iaf och väntar på att "Jims värld" ska sluta och att simpsons ska börja :P
Har ni sett OC förresten ? Det är så himla bra !!
kramkram :love::)

Stockholmscupen

Hellu :)
Idag har vi spelat cup :) Vi började super och vann mot RP med ganska mycket. Sen spelade vi fortfarande bra fast vi förlorade med 1 boll mot Haninge/Handen och sista matchen var vi trötta och det gick inge bra så vi förlorade mot Skuru med några bollar. Och så åt vi mellan matcherna också. För mig och Jonna blev det Gai Pan Med Ma Muan. Riktigt smaskigt om jag får säga det själv.
Imorn är det b-slutsspel :( Jag som ville komma till a .. -.- Men jaja..
Vi spelar inte lika tidigt imorn som vi gjorde idag. Rolle kom ju lixom och hämtade upp hos här hemma tjugo över sju !! På morgonen !!
Nu har jag ätit massa djungelvrål och kollat på Fullt hus 2. Och visste ni att Taylor lautner var med  ?? Fast han var liten då men ändå ! Och har ni sett på sharkboy and lavagirl? Han är med där också ! Jag har blivit typ galen i hnm :O :S ;)

NAAAWW ;)<3
Skriver mer imorn om hur det gick på matcherna , för nu ska jag kolla på cesena - milan .. Har inge bättre för mig. :P
kramkram :love::)

läxorläxorläxor-.-


hejhej :)
Skulle bara säga att jag lever.
Nu måste jag träna engelska och spanska glosor. Och när jag kan de ska jag börja plugga till musikprovet .. ._. Men först måste jag ju läsa alla bloggar såklart :)
kramkram :love::)


"dommarmöte"



Foto från Katrineholm :)

Hellu :)

Igår var det vanlig dag i skolan . Efter skolan åkte jag till träningen. Amanda, Erica och jag skulle till Nyboda på "dommarmöte" . Det låter så allvarligt när man säger möötteee ! :O Aja , jag trodde iaf de bara skulle säga typ att det var en ny regel och förklara och sen var det klarrtt men vi satt där i .. 2 timmar ? Man fick läsk iaf så det var uthärdligt ;)
Sen fick vi skjuts av rolle hem .
Idag börjar vi 10 i 10 :P Alla har åkt så det är bara jag kvar .. Ska nog ta en glass, men säg inget till mamma och pappa :O ;) Men det tycker jag att jag har förtjänat för jag har typ gjort 20 mattetal nu på morgonen :D

kramkram :love::)

trääning


Hejhej :)
Vanlig dag i skolan idag bara att Sara ringde mitt i mattelektionen.
Jag och två till tjejer är med i någon tävling på tyresös hemsida så vi ska skriva en låt .. Hahha , vi bestämde oss för att ta Dynamite melodin och skriva en egen text till den . Snart klara , den kommer äägaa !! XD :D
På gympan hade vi orientering . Man skulle vara fyra och sen skulle två springa ut i skogen och gömma en lapp där det stod gruppens namn på. Sen skulle de springa tillbax och visa på kartan vart man gömt lappen och sen skulle det andra paret hitta lappen , amanda och jag gav fett skumma beskrivningar så vårt andra par kunde inte hitta lappen . Det lät ungefär såhär: I mitten av den amerikanska fotbollsplanen ska ni gå rakt över och så finns det en stig på andra sidan, eller inte en stig men en .. öppning i diket :S Och så har vi gömt lappen under ett träd som delar sig på mitten en bit upp. Ohh  justee, den är närmast planen :D Hahha ;)
Jag och albin ska snart åka buss till träningen , jag börjar tio minuter innan hans träning så det passar ju perfekt att vi åker tsm !
Imorn börjar vi 8 och vi har läxförhör i spanska första lektionen -.- Bra start på dagen ?
Och efter skolan ska jag på dommarmöte, det är tydligen några nya regler i handboll! Spännande .. :P
Nu ska vi gå .
Kramkram :love::)

halloumi

hejhej :D
Idag har det varit skola. Albin och jag fick skjuts eftersom att pappa började senare . Vi hade fys idag :O Och det var fett jobbigt ! Kommer ha värsta träningvärken imorn !!! Och så hade vi teoritid och jag , sara och hanna ägde på att sätta ihop kablar :P
Till middag stekte jag halloumi , vad skulle livet vara utan halloumi ??? Jag tog kort men sitter vid pappas data så jag orkar inte lägga in den .
Justee, när jag lägger in bilder blir det ju typ ngn grå ram runt !! Är det någon som vet hur man tar bort den ? :)
kramkram :):love:


konfirmation



trööötttisss :)


hääääj :D
Jag är jätteglad för att jag fick ett brev igår där det stod att jag kom med i komfirmationsgruppen som ska till Grekland !! Amanda valde samma som jag och postade samma dag som jag så hon kommer få sitt brev idag ! OMG vad kul !!!! :D
Pappa ska iaf skjutsa mig och albin till skolan nu (lyx), så jag måste sluta skrivaaaaaaa ! :D:P
kramkram :love::)

skola

hejhej :) u sitter jag och gör no-läxa. Ska snart åka till skolan , vi börjar 9 . kramkram :love::)


katrineholm

hejhej ;)
Jag har inte bloggat för att jag har varit på träningsläger i katrineholm , (det har jag skrivit på facebook via mobilen men han inte blogga) och jag har inte varit hemma sedan fredag morgon ..
Det har varit jätteroligt och jag längtar redan till nästa år :P
Och vet ni vad ??
När jag kom hem hade Basse köpt två vandrande pinnar och han har de i ett akvarium !! :O Allting händer när inte jag är hemma . Nu kommer jag aldrig kunna sova ! Jag kommer bara vara rädd att pinnarna ska rymma och krypa upp i min säng ! :O :)
aja , nu vill Bassen ha datan .
kramkram :love::)





OMG !! :O

 


4 minutes

heyhey :)<3
Nu blir det snabbt för vi ska åka om 4 minuter. Pappa skjutsar mig om jag inte sagt det innan så att jag slipper cykla när vi ska ha skolfoto ;)
Och jag lovade er ju bilder så här får ni två !
Neej ! Det går inte att ladda upp de !! Aja, men då gör jag det när jag kommer hem :)
Fyra minuter kvar tills vi ska åka och här får ni en passande låt också :P

kramkram :love::)

hellu , igen ")



Till alla som behöver piggas upp och se ett leende :)
puss på er alla :love:


confused

hejsanhejsan
Nu är jag lite förvirrad ! Jag trodde att vår träning började tio över sex men sen ringde Amanda och sa att det stod på hemsidan att det började tio i sju .. Och jag kollade på hemsidan och Amanda hade rätt så jag antar väl att vi börjar då då :) Bra för då får jag lite tid att smälta maten ;) Jag åt fiskgryta och mackaroner btw :P
Och imorn ska jag försöka ta en bild när jag är klar och lägga upp den på bloggen innan jag går till skolan . Det har jag aldrig gjort , eller hur :D
Åhh, imorn kommer fjärde avsnittet av toppbloggarna ut ! :D läääängtar!
kramkram :love::)


kladdkaka :)



Pretty Me !

hejhej :)
Idag har jag varit i skolan .. det visste ni inte vaa ??
Det blev lite flumm på matten men lite roligt måste man väl få ha också ;) ?
Sen följde Amanda med mig hit. Vi ska ha skolfoto imorn så vi ska åka buss ist för att cykla :P Så vi kollade busstider och åt kladdkaka ;) Imorn måste jag gå upp typ halv 6 - 6 för att min buss går halv åtta !
Ikväll är det träning och löpning. Och på fredag åker vi till Katrineholm på träningsläger. Så när den här veckan är slut kommer vi ha tränat : Måndag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag! Och sen har vi träning på måndagen efter Katrineholm också ._.
Aja nog om våra träningar. Nu ska ni få höra något väldigt spännande !! Min nagel gick av idag :'( hahha , skojja !
kramkram :love::)


RSS 2.0