merry christmas

Idag åker vi ut till landet (katten följer med) för att fira julen ! Stannar i tre (?) dagar och sen är det direkt hem och packa inför alperna som gäller. Den 26 smäller det! Har inte samma känsla som innan Thailand till exempel, känns mer som om vi ska åka till sälen . Men det kommer nog :)

GRATTIS LILLEBROR!

CONGRATULATIONS! 13 år nu, ha världens bästa dag! Du är bäst !

countdown

tre dagar till julafton och känslan är underbar. efter julafton är det alperna som gäller , härliga december! som ni ser har jag utökat min lilla julklappshög så nu är den slutligen komplett och julhandeln är äntligen klar för i år.
Imorn är det avslutning som gäller och "avslutningslunch" med några från klassen. trevligttrevligt
kärlek till er

a christmas feeling

granklädsel, julklappsinslagning och musikal har stått på schemat idag. Granen är ovanligt liten iår men ovanligt fin också, om jag får säga det själv . Romeo och Julia var hur bra som helst och jag måste säga att Måns Zelmerlöw är rätt snygg .. heheh ;)
VMfinal ikväll, heja norge!

temptation

har varit beundransvärt nyttig idag, men när man ser den här bilden vill jag bara greppa plånboken och rusa till öringeboden ..
ska vara med sara för första gången på .. jag vet inte hur länge !

lucia

luciatåget bestod av en lucia följt av en tomtearmé och däribland gick jag med mina gråa leggins och min gruvlykta .. gick faktiskt mycket bättre än jag trodde ! I och med att skoldagen är slut har jag avklarat ett luciatåg, ett no-prov och en spanska redovisning. En filmanalys kvar och sen kan jag skita i skolan för resten av året ! HÄRLIGT

jag har ingenting att skriva om ..

.. och därför skriver jag ingenting helt enkelt. När jag väl har någonting att skriva om hinner eller orkar jag inte.. sorry men jag är inte så taggad på att blogga nu helt enkelt. ska försöka slänga in något inlägg ibland i alla fall :)
träning ikväll, men först sverige - danmark

happy birthday to me

15 år fyllde jag igår. Blev väckt av sång och fick skrapa lotter vid frukostbordet. Fick många fina presenter bl.a. en jumpsuit som jag är helt förälskad i och inte vill ta av mig .. Skoldagen var lugn igår som tur var och på kvällen åkte vi till subway för att äta födelsedagsmiddag som vanligt.
Idag är det laserdome med släkten som gäller och efter det middag på Kinamuren.
Livet är som bäst just nu

RSS 2.0